В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Гатільня як треба

Іду Хаваю жевательные мишки

Норм приколяс

Немає нікого

Есть такое дело

гатим

Топка под бутератом

Небезпечний Дід I hate lies
Дід Семен жив на сьомому поверсі. Жив сам, був на вигляд тихий, як осінній листок, але насправді був ходяча загроза для всього будинку, особливо для його сусідів. Його хобі були:
* Винахідництво.
* Голосне читання газет вночі.
* Годування голубів просто з вікна, не зважаючи на вітер.
Одного разу, Дід Семен вирішив, що йому потрібен більш ефективний спосіб сушіння білизни. Його не влаштовував звичайний балкон. Після трьох днів, проведених у гаражі, він винайшов... "Автоматичний Катапультний Сушар для Шкарпеток".
Сусід знизу, молодий програміст на ім'я Максим, прокинувся від дивного звуку "Тррр-бум! Шльоп!". Він вийшов на балкон і побачив, що його кактус-гігант, якого він плекав п'ять років, тепер був прикрашений... засмаглою, майже скам'янілою шкарпеткою. Шкарпетка була чорна, а ще випромінювала запах "тижневого підвалу" – фірмовий аромат Діда Семена.
Максим вибіг до нього:
— Діду Семене! Що це?!
Дід Семен, спокійний як танк, виглянув з вікна:
— А, Максиме! Це тестовий зразок! Чи добре тримається на рослинах при вітрі! Я ж казав, що моя система "Анти-Клейп" буде працювати! Вона не дає шкарпеткам прилипнути до мотузки!
— Вона дає шкарпеткам прилипнути до МОГО КАКТУСА! — ледь не плакав Максим.
Але це було лише розігрівом. Якось Дід Семен вирішив, що його старенький радіоприймач "Спідола" занадто тихо грає гімн, коли він робить зарядку. Після "модернізації" радіо з допомогою якихось дротів, двох батарейок від ліхтарика і металевого тазика (для "покращення резонансу"), радіо почало "видавати" звук настільки гучний, що вібрували вікна аж у сусідньому під'їзді.
Сусідка ліворуч, пані Людмила, прибігла, тримаючись за вуха:
— Семене Петрович! У мене вже шпалери відклеюються! Це що таке?!
— Це "Міні-Концертний Комплекс Семена"! — гордо оголосив дід. — Я готуюся до євробачення серед пенсіонерів! Треба перевірити потужність!
Але справжній апокаліпсис настав, коли Дід Семен вирішив побороти проблему... ворон. Ворони сідали на його підвіконня і критикували його винахідництво.
Він вирішив створити "Систему Залякування Птахів: Звукова Хвиля та Світловий Спалах".
Він встановив на вікні старий, зіпсований фотоапарат "Зеніт" (для "спалаху") і горн від старого велосипеда (для "хвилі").
Опівночі, коли весь будинок спав міцним сном, і Дід Семен, мабуть, уві сні натиснув на пускову кнопку...
БУМ! ШАРАХ! Величезний, яскравий спалах освітив весь двір, а потім заревів горн, як розлючений слон, якому наступили на ногу.
Максим, який спав під спалахом, подумав, що почалося вторгнення інопланетян. Пані Людмила подумала, що знову вибухнула вдосконалена пральна машина Діда Семена. Весь будинок вибіг на вулицю.
Дід Семен мирно спав, а на його підвіконні лежала одна єдина, налякана ворона, яка забула, як літати, і тихенько питала: "Кар?"
Наступного дня сусіди зібрали раду і вирішили: Дід Семен – це не сусід. Це стихійне лихо з пропискою. І вони вирішили його не чіпати. Бо вони розуміли: якщо його попросити перестати щось робити... він почне вигадувати ще щось більш небезпечне, але цього разу для захисту своїх прав.
А Дід Семен, усміхаючись, сидів у дворі, годуючи голубів шкарпетками, які не пройшли тест на катапульту. І казав: "Ех, технології..."
Що ж, чи є у вас такий же креативний (і небезпечний) сусід?

Поема справжня

Шо тут

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу