щас я фізіка подтянуСтранно что ещё Деда нет
щас я фізіка подтянуСтранно что ещё Деда нет
Ха-ха-ха розсмішив. Давно так не сміявся.піздєц ти хуйню ліпиш. ти знаєш шо я би з тобою за такі слова зробив при зустрічі?
бо я бачу ти не пуганий, домашній
Я більше чим впевнений , що ти думав би як залишитись живим.піздєц ти хуйню ліпиш. ти знаєш шо я би з тобою за такі слова зробив при зустрічі?
бо я бачу ти не пуганий, домашній
бро а как нік тіпа которий продавал аналоги аналогов, помніш ?Странно что ещё Деда нет
єбать ти мамин іменно циркач. як там успіхи на парах?Ха-ха-ха розсмішив. Давно так не сміявся.![]()
Якщо чесно то дуже цікаво.
Я більше чим впевнений , що ти думав би як залишитись живим.
Фраєрок в тебе там барзометер зашкалює ??? Я виріс на вулиці і вспорю тебе від пупа до шиї, і даже оком не моргну.бро а как нік тіпа которий продавал аналоги аналогов, помніш ?
Повідомлення об'єднано автоматично:
єбать ти мамин іменно циркач. як там успіхи на парах?
не улибай мене патлатий, слухай пару.Фраєрок в тебе там барзометер зашкалює ??? Я виріс на вулиці і вспорю тебе від пупа до шиї, і даже оком не моргну.
Я не одіну ту дєшовку після Версачі і Армані..не улибай мене патлатий, слухай пару.
найди роботу, купи собі пальну балєнсігагу ліпше
Тато купив на базарі тобі версачі і армані? Ти ше забув про гуччіЯ не одіну ту дєшовку після Версачі і Армані..
Взагалі я бачу що ти без піздюліни як без пряніка.
А триста ?делаєм вєщі, ви дєлаєтє сто а я делаю двесті
утречкаЗдоров
Обедик накрываемутречка
пріятного, от душиДопхнем сегодня надеюсь
Обедик накрываем
Спасибопріятного, от души
харошего всего, бо мне надо уже ухадіть. патом пріду есчьо,Спасибо
Юшка с коропами и карасиками в меню
И тебехарошего всего, бо мне надо уже ухадіть. патом пріду есчьо,
ЗдравствуйтеВсего хорошего
Вася в мене немає тата , і то вже дуже давно.Тато купив на базарі тобі версачі і армані? Ти ше забув про гуччі
ото я тебе файно підловив, да, патлатий?
яка то щас пара ? матан? еслі нада я поможу рішити задачі
Дякую за патлатого, хоть по мрію , в то якось в житті з цим не склалося . Природа чи то генетика, або може радіація.Тато купив на базарі тобі версачі і армані? Ти ше забув про гуччі
ото я тебе файно підловив, да, патлатий?
яка то щас пара ? матан? еслі нада я поможу рішити задачі
Веникбро а как нік тіпа которий продавал аналоги аналогов, помніш ?
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.