В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

А шо, я сам в гвардії досвідчених
Тому розумію
Як добре колись було параша на вулиці поки посидів комарі дупу скусали...газетою витерся ..а бувало лапухом....а зараз шо прпвсять за деревом бояться, а без туалету то вообще страшно

Як добре колись було параша на вулиці поки посидів комарі дупу скусали...газетою витерся ..а бувало лапухом....а зараз шо прпвсять за деревом бояться, а без туалету то вообще страшно
Ми вже ж досвідчені, тому сраку краще мити 😂👍🏻

Есть такое заболевание стеснительный мочевой пузырь, это не смешно!

Есть такое заболевание стеснительный мочевой пузырь, это не смешно!
Мені так пофіг що я прямо в автобусі на ходу в бутилку дзюрив..став біля дверей і кажу булу пісяти і пісяв ну а шо терпіти, коли п'яний і пиво пив

Мені так пофіг що я прямо в автобусі на ходу в бутилку дзюрив..став біля дверей і кажу булу пісяти і пісяв ну а шо терпіти, коли п'яний і пиво пив
Понять і прастіть
Треба так треба

Я бывало с работы как напьюсь по два раза пересаживался в другую маршрутку бо выходил ссать, но в автобусе это жестко

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу