В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Це печально ...але я не вірю ні в надію не любов я вірю в карму що ізлучаєш то получаєш..все інше маніпуляція
Карма хуйня
Повідомлення об'єднано автоматично:

Я вон наебую и живу припеваючи

Карма хуйня

+ тоже не верю во все это, это придумали что б управлять людьми, бога карму и тд

Таки да

Ну дед может знает

Шо там руля где-то должна быть)

Карма хуйня

Ти не знаєш яксвона діє, вона тебе накаже через років 5 10 не переживай найбуй чим побільше.... аххааа

5080 сообщений в Топочке

+ тоже не верю во все это, это придумали что б управлять людьми, бога карму и тд
Карма це вселенський суд ...він не управляє він дає по твоїм поступкам....
Бог Господь це два різних персонажем...Єдиний це творець...Ай ладно трата енергії...колег сам несе відповідальність за своє життя) Я не маю права вчити чи давати поради

ага поки подіє він її наїбе раз сто і вмре від старості вже
Повір так просто не вмре..карма своє забере

Карма це вселенський суд ...він не управляє він дає по твоїм поступкам....
Бог Господь це два різних персонажем...Єдиний це творець...Ай ладно трата енергії...колег сам несе відповідальність за своє життя) Я не маю права вчити чи давати поради
Бро вот только давай не надо мне голову богами забивать, веришь-верь, я в это все не верю, у меня другая точка зрения, то шо девил наебывает это конечно не правильно с точки зрения человечности, но это тоже его право, каждый живет как хочет и верит во что хочет

Не наебешь не проживешь

Истину глаголю

Назад
Зверху Знизу