В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Кожному своє зато на халяву

дядя я магу сєбє пазволіть, щас врємя такоє - можно здорово поднятса
Ну дозволяй я тобі що забороняють носіть на здоров'я я теж хожумв шмотках на міліон...хліва взяв постірав ікажу баоансіаги

Ну дозволяй я тобі що забороняють носіть на здоров'я я теж хожумв шмотках на міліон...хліва взяв постірав ікажу баоансіаги
ето щас називається «стіль» бро, ми цже слішком стари для етого

То да я бачу смаки у вас аххааа

Продовжужмо дальше народ я вообще без трусів хожу але п'ять років
Повідомлення об'єднано автоматично:

дядя тут всє на балєнсіагах і хай найках, ето щас самий топ
Бро не в образу тобі гамно це все а не бренди .... мода для рабів щоб гналися за цим і тратили свій час на те щоб заробляти і тратити в не жити в мене джинси за 300 грн я собі в секннлі набрав мішок і всі афігенна модні і всі кажуть ого скількі коштують кажу три касаря грн

правильно усьо дєлаєш, нахуй оні нужни, хазяйству надо дишать
Айфони хуйони це все рабам...багаті не купують соті такі трубки в них кнопочні я знаю що я кажу один каже дитині айфон в 10 років і сміється ...

Продовжужмо дальше народ я вообще без трусів хожу але п'ять років
Повідомлення об'єднано автоматично:

Бро не в образу тобі гамно це все а не бренди .... мода для рабів щоб гналися за цим і тратили свій час на те щоб заробляти і тратити в не жити в мене джинси за 300 грн я собі в секннлі набрав мішок і всі афігенна модні і всі кажуть ого скількі коштують кажу три касаря грн
ти хочеш сказати шо я зря пакупал свої стоніки? аскарбіть менє рєшил?

Назад
Зверху Знизу