В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

дядя не міг сісти на шпагат ніколи прікінь. хоть і тренувався
Повідомлення об'єднано автоматично:

дядько та я нє, я по життю позитивний я без того
Значить не правильно тренувався,
Я їздив в один профілакторій в Бердянський. Так там жіночка була з Тебету - вона тренувала там в спортзалі - дихатєльну гімнастику Ушу. Так вот - через 20 днів я сидів в двух шпагатах, в третій тяжко було сісти.

Я їздив в один профілакторій в Бердянський. Так там жіночка була з Тебету - вона тренувала там в спортзалі - дихатєльну гімнастику Ушу. Так вот - через 20 днів я сидів в двух шпагатах, в третій тяжко було сісти.
Вауу, крутий досвід 👍🏻

я з 5 років ходив на дзюдо, а потім панєслась

Вауу, крутий досвід 👍🏻
Я майже два роки до цього в спортзалі мучився і ніяк не міг сісти . А ця жіночка мене покорила з першого тренування. Вона підняла ногу вверх як Вандам і разів десять вдарила грушу. Я таких жінок до цього в житті не бачив.
я з 5 років ходив на дзюдо, а потім панєслась
Да я теж все життя спортом прозаймався, я тільки в 18 на бокс пішов.

Останнє редагування:
Вот все кажу як є. З 1 грудня чи 1січня - почну знов потрішки займатися фізкультурою. Якщо звичайно здоров'я позволить.
Може даже зав'яжу з ПАВ.

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу