Devil
Чайка - пробу не давать!
Кайфани от трезвости, было такое как день у день долбил годами)Маслята это хорошо, а у меня даже их нема( тупо полнейший галимосьён)
Кайфани от трезвости, было такое как день у день долбил годами)Маслята это хорошо, а у меня даже их нема( тупо полнейший галимосьён)
Три роки день у день нюхав фенКайфани от трезвости, было такое как день у день долбил годами)
Я такое не употребляюМеф есть?
Пвздець підкрався непомітноТа нахуй не нахуй , а всеравно пизда))
Так что нужно по больше наркоманить а то не успеем)
Добкін кидай ту роботу переходь на форуми Буш кабріолет матиListen to ВАРІК/ДОСТУП by YAZHEYAO on #SoundCloud
Повідомлення об'єднано автоматично:
Listen to YAZHEYAO - РОШЕН by YAZHEYAO on #SoundCloud
Повідомлення об'єднано автоматично:
Как вам
Это да есть такое)) гасим квасимПвздець підкрався непомітно
Кароче мене вже алкашка не бере... поторшку мене покидає наркоманіяЭто да есть такое)) гасим квасим
Спробуй текіла - бумКароче мене вже алкашка не бере... поторшку мене покидає наркоманія
Бросай бухать ставай на лыжи)Кароче мене вже алкашка не бере... поторшку мене покидає наркоманія
Не, ладно геры чи трама вьебать, но меф….то такеПравильно, нам больше достанется
Сегодня надо уже до рули добраться
Та яка текіла чистий спирт не взяв таке як з буду на стан кароче толер...в мене вирос жесть...фу чуть неригнув як пив чистяк, але яєчко сире з солями норм зайшлоСпробуй текіла - бум
Та врядли я думаю если активчик будет то до завтра до вечера настучимСегодня надо уже до рули добраться
Так зараз тако раз 'і єСегодня надо уже до рули добраться
Здаров дед, ти як тамТак зараз тако раз 'і є
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.