Да, мдма з дівками саме то для відпочинкуМДМА з дівчатами
ЛСД на самоті
Лсд ще не пробував. Щось схоже на 2св ?
Да, мдма з дівками саме то для відпочинкуМДМА з дівчатами
ЛСД на самоті
WelcomePut your smartphones to a Pawn shop, and buy amphetamine
Я то на нюх беруперевіряю дівчат тільки вологоміром 2000
Так, трохи є схожість по ефектам на 2СВДа, мдма з дівками саме то для відпочинку
Лсд ще не пробував. Щось схоже на 2св ?
Немпє кращого дерти малу по трезвому, мінет щоб робила по накурціТак, трохи є схожість по ефектам на 2СВ
Доречі, мабуть це мій улюблений наркотик на даний момент
Є такі малихи, що коли ти правильно налаштуєш їх уяву, то сосуть і без речовин дуже і дуже крепкоНемпє кращого дерти малу по трезвому, мінет щоб робила по накурці
Не наеурений ти маєш бутиЄ такі малихи, що коли ти правильно налаштуєш їх уяву, то сосуть і без речовин дуже і дуже крепко
Аааа, ну тоді не пробував )Не наеурений ти маєш бути
Ты что с ним знаком я бы не сказала что на волка похожВолк похож на арму ))
Видел )Ты что с ним знаком я бы не сказала что на волка похож
Є такі девки що тількі дай пососать вона жити без сперми неможе це ці що мають ген рептилоїда яким треба енергіія мужика воно сосе всім і де тількі можна ковтає з яйцями дає в сраку кароче це нечистьЄ такі малихи, що коли ти правильно налаштуєш їх уяву, то сосуть і без речовин дуже і дуже крепко
Гарна характеристика більшості рептилійЄ такі девки що тількі дай пососать вона жити без сперми неможе це ці що мають ген рептилоїда яким треба нерегвія мужика воно сосе всім і де тількі можна ковтає з яйцями дає в сраку кароче це нечисть
Ну я вже їх бачу одразу....Гарна характеристика більшості рептилій![]()
Я вже їх фільтрую одразу. Але є ще старі контакти, іноді манять в той омутНу я вже їх бачу одразу....
А підараси це думаєш хто це ті самі рептилійГарна характеристика більшості рептилій![]()
Виходить вся верховна рада то рептилоїди сплошніА підараси це думаєш хто це ті самі рептилій
Так вони самі просять приїдь умаляяяютьЯ вже їх фільтрую одразу. Але є ще старі контакти, іноді манять в той омутале я тримаюсь, дрочу і тримаюсь далі
![]()
Ну тогда он не волк он больше на чеширского кота похожВидел )
Ну да ви шо ще незрозумілим аххаааВиходить вся верховна рада то рептилоїди сплошні
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.