Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$
А ти спочатку проживи те що я прожив тоді знатимеш, що таке жити правильно))) я заслужив на те щоб жити правильно це як в спорті всі починають разом в до кінця доходять одиниці))) тебе наркота знищить і спорт не допоможе)
Шлях це вибір в кожного свій, але на шляху всі водії рівні незалежно від дороги...якщо один думає що він буде бити по єбальнічку кожного хто його обганяє то або міняй машину або їдь по іншій дорозі))) я люблю такі розмови це психологія я вдосконалююся треную психіку в саме головне прес від сміху качаю)))
От бачиш яке ти хамло, людина яка щось прожила ніколи не буде розкидатися словесним проносом і такими словами як підар пітух далбайоб по єбальнічку і в такому ))) спокій і правильна розмова залог успіху кругом))) а оскорбляти обзивати це показує що з такою людиною краще прощатися
Сайт використовує файли cookie, які допомагають персоналізувати Ваш контент і зберегти вхід в систему, якщо Ви зареєстровані.
Продовжуючи користуватися цим сайтом, Ви погоджуєтеся на використання нами файлів cookie.