Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$
Я вірю що в тебе це получиться пока молодий пробуй краще жаліти що пробував і не вийшло ніж гризти себе що не пробував і думати а вдруге получилося б.... Так що рюкзак карта вперед
Я вірю що в тебе це получиться пока молодий пробуй краще жаліти що пробував і не вийшло ніж гризти себе що не пробував і думати а вдруге получилося б.... Так що рюкзак карта вперед
На стройке тяжело, я об этом знаю ещё с детства. Ну думаю что стройка это не для всех)) хотя если там тебе интересно то и денег можно хорошо иметь
Работа есть разная, я вот например мало двигаюсь но нервов много, после работы покерфейс как в сериале мистер робот ))
Выбора не было, надо ебашить и сейчас, снарягу купить сейчас это дороговато плюс там если повезёт выйти надо автобус взять и какую то конуру снять пока документы оформляются и тд
Так ти ж розумієш що хотіти і робити дві різні речі.. я то казав би тут лишатися, але якщо в тобі присутній дух авантюриста то ризикни...Продумай проклали маршрут, з тобою пішов би але я боюся що ти не
Як той каже ти де доходжу ну дивися якщо не дойдеш то палкою добью...я вже старий на собі тетеинести аххааа))
Уе все жарти, але ти конкретно або ти вже або ти лишаєшся немає третього а може а чи.. або або і тоді то і легше буде знову ходити на роботу до пенсії
Так ти ж розумієш що хотіти і робити дві різні речі.. я то казав би тут лишатися, але якщо в тобі присутній дух авантюриста то ризикни...Продумай проклали маршрут, з тобою пішов би але я боюся що ти не
Як той каже ти де доходжу ну дивися якщо не дойдеш то палкою добью...я вже старий на собі тетеинести аххааа))
Уе все жарти, але ти конкретно або ти вже або ти лишаєшся немає третього а може а чи.. або або і тоді то і легше буде знову ходити на роботу до пенсії
Сайт використовує файли cookie, які допомагають персоналізувати Ваш контент і зберегти вхід в систему, якщо Ви зареєстровані.
Продовжуючи користуватися цим сайтом, Ви погоджуєтеся на використання нами файлів cookie.