Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$
Та это ж пиздец на самом деле, в страшное время живем, рабство еще хуже чем было раньше, это ж пиздец тратить каждый день своей жизни 8-12 часов в день тупо ради того что бы выживать
Та это ж пиздец на самом деле, в страшное время живем, рабство еще хуже чем было раньше, это ж пиздец тратить каждый день своей жизни 8-12 часов в день тупо ради того что бы выживать
Здохнуть на роботі або від роботи, ну нічого він ще молодий може схаменеться шо бухати треба з молоду тоді в роботи меньше і грошей багато н треба))) аххааа це жарт якщо шо
Я хотел перестать жить когда началась война и я остался даже без работы)) с огромным трудом нашел работу самую наверное нестандартную для молодежи, но теперь есть пожрать и угол в квартире, в целом для прошлого меня это был предел мечтаний.
Здохнуть на роботі або від роботи, ну нічого він ще молодий може схаменеться шо бухати треба з молоду тоді в роботи меньше і грошей багато н треба))) аххааа це жарт якщо шо
Если есть где жить и там платить надо только коммуналку то я бы и с типтоповского банера ее бы мог оплачивать)) а так зайди на олх посмотри цены на аренду в Киеве.
Шукаємо нових членів команди — стань частиною успішного бізнесу! Приєднуйся! https://t.me/ELONMUSKSHOP
Сайт використовує файли cookie, які допомагають персоналізувати Ваш контент і зберегти вхід в систему, якщо Ви зареєстровані.
Продовжуючи користуватися цим сайтом, Ви погоджуєтеся на використання нами файлів cookie.