Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$
мені 23, скоро 24 і є 3 дороги. Здавати нмт на некст рік і поступати. Шукати роботу з бронюванням, мобілізуватися. Я то хочу просто сидіти вдома на селі ростить города, та життя змушує двигатись
Ану підкажіть як крота вивести в аутдорі. Бо підор кущ шиалі мені запоров. Викопав і він засох, другого куща закопав а я відповів сьогодні. Думаю димову шашку з селітри і газети йому в нору чи шось попитати в аграрному але хз чи продають тут
От пітарди норм похуліганіть. Колись любив. Вже не купиш таке. Ну я сам можу зробити щось таке гайдів хватає. Але боюсь кущі полетять у повітря раз з кротами
От пітарди норм похуліганіть. Колись любив. Вже не купиш таке. Ну я сам можу зробити щось таке гайдів хватає. Але боюсь кущі полетять у повітря раз з кротами
Ну знайомий вислав монофосфату калію і сульфату магнію, отрави від слимаків і ще всяких смаколиків для шмалі. Так що трошки буду радувати кущі. Ну і для городини простої також воно дуже добре юзати, для огірків помідор
Ganjah.cc Шишки в Києві кладом, доставка по Україні, робота. Подробиці в чаті ТУТ
Сайт використовує файли cookie, які допомагають персоналізувати Ваш контент і зберегти вхід в систему, якщо Ви зареєстровані.
Продовжуючи користуватися цим сайтом, Ви погоджуєтеся на використання нами файлів cookie.