В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Сигареты с рук выхватывать у прохожих. А если на лавочке пиво хтота пьет тупо подбегать хвать и папиздавал прямиком домой на диван
Колись один так в гуртожитку кас рулю з боргом аихваьив і почав втікати до себе в кімнату, не довго він біг аххааа аххааа картоплина наздогнала його швидше

Я тількі чую у Свети Вася молодець кажу а не пашлаьи ти на небо за звездочкой....тратить свій час і здоров'я на примарну ілюзію життя...хочу айфон за останні гроші, або ти не хочеш жити як люди ахха аххааа....не я вже нажився... Зараз живу стіралка, кухня все чисто і наглажено а до речі ніхто мозги неколупає, а секс то не про мене....я вже відтрахав аххааа аххааа ляяя скількі я їх перепробував....
Та не, ну рядом нужна баба чтоб была, только с выключенной функцией ебля мозга...
Повідомлення об'єднано автоматично:

На додепчик Нуклеону, когда он появится
Говорят он на соседних форумах висит...

Говорят он на соседних форумах висит...
Мне тоже сегодня сказали но не ответили на каком, я бы щас полез искать, но все форумы обходить неохота. Ну вообще по идее Соседний форум должен быть

Я тількі чую у Свети Вася молодець кажу а не пашлаьи ти на небо за звездочкой....тратить свій час і здоров'я на примарну ілюзію життя...хочу айфон за останні гроші, або ти не хочеш жити як люди ахха аххааа....не я вже нажився... Зараз живу стіралка, кухня все чисто і наглажено а до речі ніхто мозги неколупає, а секс то не про мене....я вже відтрахав аххааа аххааа ляяя скількі я їх перепробував....
Это ты после нашего развода положил хуй на полку до лучших времён)))😉
Ты там зубы мои не находил)))😁😁😁

Та не, ну рядом нужна баба чтоб была, только с выключенной функцией ебля мозга...
Бро ліцензійну прошивку тяжко зломати, якщо ти сам її не встановлював...краще здати в ломбард ніж себе мучити....але інститут сім'ї має бути це міліон відсотків
Повідомлення об'єднано автоматично:

Это ты после нашего развода положил хуй на полку до лучших времён)))😉
Ты там зубы мои не находил)))😁😁😁
Ааа то твій був золотий, бляха то значить я свого все-таки загубив 🤣

Бро ліцензійну прошивку тяжко зломати, якщо ти сам її не встановлював...краще здати в ломбард ніж себе мучити....але інститут сім'ї має бути це міліон відсотків
Cyanogen mod, кастомную прошивку ей

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу