В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Та понапридумують хрещений хрещена задрали вже з цими подарунками тупо не знав куда ліз пл дурості понахрещував...на свою голову🤣🤣🤣
Ахвхв ну ты и голова)
Повідомлення об'єднано автоматично:

В мене не жопа , а як дід каже - непередбачувані розходи.
Кто как называет)

О а такие есть, и почем?)
Ориентировочно 10-13
Либо б/у можно найти за 7-8
Повідомлення об'єднано автоматично:

Ну понятно , особо тоже их не праздную они шо есть шо их нема)
Больше как традиция и выманивание $ с простых смертных

Та понапридумують хрещений хрещена задрали вже з цими подарунками тупо не знав куда ліз пл дурості понахрещував...на свою голову🤣🤣🤣
А потім осознав що пішли вони нахер з своєю релігією і своїми традиціями я всім сказав це останній раз я всім щось дарую ..нехочу я ніяких подарунків для себе і нікому дарувати теж тепер не буду....це ж скількі треба грошей коляди ,паска, день народження,день ангела, новий рік ..не вигодно мені...я сам можу собі випити без оцих прилюдій

Пхнём по-чуть - чуть
Есть такое бро))
А потім осознав що пішли вони нахер з своєю релігією і своїми традиціями я всім сказав це останній раз я всім щось дарую ..нехочу я ніяких подарунків для себе і нікому дарувати теж тепер не буду....це ж скількі треба грошей коляди ,паска, день народження,день ангела, новий рік ..не вигодно мені...я сам можу собі випити без оцих прилюдій
Ахах ото накипело)

Телефон забув що таке бути зарядженим на 💯 %

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу