• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ

В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

то е точно так ГУР ГУРЫЧ
Чисто втыкаю пока футбол идёт.
Хотя интереса уже ноль - шлюх из Бильбао похоронили уже в первом же тайме.

7c6ec1f4-7a55-429e-9d6a-f4999b106a3e

Я тут з вами

это рейв андеграунд

свастика перечеркнута, осуждаем?
Та шо осуждать. Я ща не за ПК, так бы показал фото из личного архива, когда Шахтёр во Львове играл с Бильбао - знатно потоптали тогда шалав этих.

нема шмалі як спать
Повідомлення об'єднано автоматично:

то дарма кави на вечір просто випив

поки нє
Повідомлення об'єднано автоматично:

ну шо йдем на нічну зміну

Шахтер это мощь, спору нема
Ну эти бедолаги скитались по всем городам после 2014 - в Киеве им не рады были, в Харькове тоже, во Львове другая ситуация - тут кузьмичам похуй на кого ходить, время сильных Карпат уже давно прошло..

А нам так тем более поебать.
Любой приехавший моб из Европы на матч против Шахтёра во Львов - это была отличная возможность настучать по ебальникам толерастам.

Но..если какой нибудь Шальке немецкий - спору нет, эти блять заполонили весь центр города. Несколько тысяч приехало.
Даже дёргаться смысла нету)

Якось згадав брав в нього єшки в 2018 у Рівному. 10шт для друга. Пишу оперу він каже ціну 2к з чимось. Кажу ти щось наплутав вони 5к мають бути. Пише вибач друже, попаяло:ROFLMAO: Пише іншу суму і знов меншу:ROFLMAO:. Кажу шо знов не то. Скидаю вже норм суму. Каже хаслас там 15 єх замість 10 за чесність. Я в ахуї тупо з нього. То забрав 15 в жестяній банці. Віддав тіпу 10 і пішли двіжувати втрьох з кетами. Однокласник зхавав зразу 3 панішера синіх:LOL:, я одну мені норм було а той 3 зразу. А третій пішов ригати від того колеса через півгодини але потім норм було всім. Але той тіп шо 3 зїв ну таку вже музику жорстку почав включати і просиш переключити йом пох, ще потім павер не міг знайти то почав кожну річ на стіл з рюкзака діставати так трощило
В 2018 - Хаслас ще не було.
Ти піздиш.

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу