• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ

В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Арма аррр, я спать, всем спокойной ночи, мирного неба, сладких снов!

Мы мы мы хохлы
Кто не с нами - всем пизды
Паликарп
Хохли це діти сонця оооєєє
Повідомлення об'єднано автоматично:

Арма аррр, я спать, всем спокойной ночи, мирного неба, сладких снов!
Ти шо , бро минутка іде

От я Человек хочу почути, для чого гасили де і коли, з ким хапав, що за тіпа ,причина вашої зустріч, з чого ти взяв, що вони живуть в місті, які саме історії ти чув, ніс вісів, чи був зламаний, ти акуратно кричи, так буває)
ну збираємось на блад хаті. Курили шишки ти не повіриш але то є так від Ганжа ТВ з америки. Він сам з ю ес ей знайомому поштой вислав. Накуримось випʼєм й ісполняємо. Вчора двоє молодших тіпів були ну то їх говоли трохи тріщали від фофанів, лосів і ударів кулаком в плече по черзі. Вони аж трохи почали обіжатись під вечір за то ну на то воні і менші. Та й так сидим угараєм і мій однокласник який був в армії а зара сзч розказує таку історію про те шо якийсь тіп доїбався до них в городі то його потім так гасили що шкіра відслаювалась від обличчя, купа кровіі ніса відбили думаю ну піздєц добре шо мене так не хуярив ніхто ніколи:ROFLMAO:

едем дальше бляха муха

валим знатно

ну збираємось на блад хаті. Курили шишки ти не повіриш але то є так від Ганжа ТВ з америки. Він сам з ю ес ей знайомому поштой вислав. Накуримось випʼєм й ісполняємо. Вчора двоє молодших тіпів були ну то їх говоли трохи тріщали від фофанів, лосів і ударів кулаком в плече по черзі. Вони аж трохи почали обіжатись під вечір за то ну на то воні і менші. Та й так сидим угараєм і мій однокласник який був в армії а зара сзч розказує таку історію про те шо якийсь тіп доїбався до них в городі то його потім так гасили що шкіра відслаювалась від обличчя, купа кровіі ніса відбили думаю ну піздєц добре шо мене так не хуярив ніхто ніколи:ROFLMAO:
Я немаю, що сказати!

IMG-20250501-222200-010.jpg
I hate DID

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу