Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$
Ніхто мене не любить ніхто не приголубить, піду собі в садочок наїмся сливоочок .
Вони такі чудові і різнокольорові і зовсім не отруйні .
Так нахуй я їх їм ?
А вообще Darkseid , Може я в глаза ебусь конечно, но было бы неплохо поменять рандомайзер) а то до 10 он рандомит в большинстве случаев, имею ввиду что каждую рулю числа до 10 выскакивают чаще чем Те что после 10.
А вообще Darkseid , Може я в глаза ебусь конечно, но было бы неплохо поменять рандомайзер) а то до 10 он рандомит в большинстве случаев, имею ввиду что каждую рулю числа до 10 выскакивают чаще чем Те что после 10.
Не гони бро. Перед этим пару рулеток было блять такое, шо 3-4 номера победных были в промежутке 20-29.
Я так с 26 два подряд выиграл.
Когда взял третий раз подряд 26 - это хуйня, это РАНДОМ ну ало, ты думай не думай, тут логики нема.
Не гони бро. Перед этим пару рулеток было блять такое, шо 3-4 номера победных были в промежутке 20-29.
Я так с 26 два подряд выиграл.
Когда взял третий раз подряд 26 - это хуйня, это РАНДОМ ну ало, ты думай не думай, тут логики нема.