• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ
  • ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

• Маркетплейс в Telegram:🚪DOORS

В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

хто порідж а хто куколд я не зрозумів

Ну по перше, ви тут хоча б хтось правду пишите? З чого зразу вірити цим словам, я не відрікаюся, писав їх я і розсусолю для диявола, бо бачу у нього не всі дома, походу тобі друже вже пора зав'язувати зі спайсами. Щодо перше є три типи поліцейських...
Поліцейський/мент/мусор, думаю всі догадуються що за що відповідає.
Служити та захищати. Це загальний термін, який можна присвоїти до любого роду професії але саме влучно підходить до професії зв'язаного з державою та органами влади.
Я поліцєйський - так не виключаю що я би хотів служити не особливо в поліції але у внутрішніх органах, моє дитинство було жахливим, але водночас неперевершеним, я змирився і не злий чи тримаю образ на когось з дитинства, але водночас щиро вдячний.
Отже, якщо щось пропустив коротко. Поліція важливий орган регулюючої влади, вони великі люди. Їх треба поважати. Ж продажні копи які діляться на два типи, котрі хочуть наживатися, і котрі попцтали берега і їх треба по шапці кілька разів луснути. Имхо. Служити та захищати, все ж краще ніж на лавочці рево хлептати. І різного роду хуйню задвігати. Я все сказав.
То ты мусар или "не виключаю що я би хотів служити"?

нет плохих полицейских, есть плохие люди)))))

То ты мусар или "не виключаю що я би хотів служити"?
он пишет что "поліцейський" но хотел бы служить не "особливо")))) в полиции, а во внутренних органах, что можно перевести "не столько мусором быть сколько внутренним органом" типа почек или сердца я не ебу что это

НЕТ ПРОТИВНИКА СТРАШНЕЕ, ЧЕМ СОЮЗНИЦ- - АйДаПрикол.jpeg

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу