Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$
Вибач за матюки. Ми всі тут наркомани і маємо підтримувати один одного а не хуєсосити. І в одному чаті завісаємо. Ти не правий на рахунок того що в мене є ще якийсь ак. Ти мене з просто з кимось плутаєш. Можу це довести якщо хочеш будь-яким способом. Але надіюсь мені не прийдеться напрягатись то робити і щось комусь доводити
Вибач за матюки. Ми всі тут наркомани і маємо підтримувати один одного а не хуєсосити. І в одному чаті завісаємо. Ти не правий на рахунок того що в мене є ще якийсь ак. Ти мене з просто з кимось плутаєш. Можу це довести якщо хочеш будь-яким способом. Але надіюсь мені не прийдеться напрягатись то робити і щось комусь доводити
Ти бачив яку фігню підписали тепер всіх по базі боржників , і інших реєстрах будуть ходити по одресах приписки, я манав зараз буде мерва останні вздохи хто виживе той молодець