• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ
  • ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Я первый гуру на новой лабе если че! ;)
Вітаю! Хоча здається вже бачив людину котра теж має це звання. Які твої враження відчуваєш силу слова? Віру в тебе ? Відчуття відповідальності? Чи це просто ярличок, типу ну маю і все це не означає нічого для мене?
Повідомлення об'єднано автоматично:

я насрал в движок. Шо?
Ні я маю на увазі отримувати паливо з відходів, я до кінця не знайомий з цією технологією но це типу спирту, на який ми зараз перейшли він від розщеплення білків та атомів з'являється щось як типу бражка тільки на максималках

я насрал в движок. Шо?
Доречі пробував сухе гіменце?)0)))

Вітаю! Хоча здається вже бачив людину котра теж має це звання. Які твої враження відчуваєш силу слова? Віру в тебе ? Відчуття відповідальності? Чи це просто ярличок, типу ну маю і все це не означає нічого для мене?

Ні я маю на увазі отримувати паливо з відходів, я до кінця не знайомий з цією технологією но це типу спирту, на який ми зараз перейшли він від розщеплення білків та атомів з'являється щось як типу бражка тільки на максималках

Доречі пробував сухе гіменце?)0)))
Щас немерено гуру я был ПЕРВЫЙ гуру именно,

Так бро, круто що ти гуру, вдруге:) щось Тай знаєш, напевне

pizdec

я упал и ударился затылком об угол стола теперь болит голова я буду спать всем спокойной ночи 🥰😴

Ахахахахахх, шо вы уважаемый?

я упал и ударился затылком об угол стола теперь болит голова я буду спать всем спокойной ночи 🥰😴
Ебаш фен и не спи!

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу