• ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

• Вподобайка
Реакції: Zeno
  • Haha
Реакції: Zeno
50 хвилин тому тебе тегали
Ура парамапам пам БЛАГОДАРЮ всесвіт і всіх вас человеки...я знав, що, якщо дати можливість виграти іншим то моя частина грошей мене знайде сама....
то давайте я виграю, комусь аукнеться

Та й так вдосталь Нафлубін Прегаба Метадан)) щастя як воно є
Від налбуфіна особо нічого такого не має, в сон клонить , седація трохи, а з димедролом як колоти, то можна позалипати трохи

Мені має точно так

Від налбуфіна особо нічого такого не має, в сон клонить , седація трохи, а з димедролом як колоти, то можна позалипати трохи
Та це сарказм був Бро. Це зовсім не препарати для щастя це малодієві препарати від болю та страждань які дають полегшення на декілька хвилин а потім ще гірше. Фарма заганяє нас в могилу.

Продовжувати дальше як має бути

Ура парамапам пам БЛАГОДАРЮ всесвіт і всіх вас человеки...я знав, що, якщо дати можливість виграти іншим то моя частина грошей мене знайде сама....
то давайте я виграю, комусь аукнеться
Так ти тепер хочеш наверстати і тут і там?)

Та це сарказм був Бро. Це зовсім не препарати для щастя це малодієві препарати від болю та страждань які дають полегшення на декілька хвилин а потім ще гірше. Фарма заганяє нас в могилу.
Є таке, сам користуюся налбуфіном від болю
При переломах він гарно знеболює
А при хронічних болях слабо

куди поділи старий добрий морфій
Шо за Валєтку вчорашню по призу вибрав?)
Повідомлення об'єднано автоматично:

Так ти прав яввіт вам оплатить якщо я виграю
Тоже хочу виграти рахунок треба поповнити)

Хеппи Нау а потом шо?

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу