Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$
Теперь у меня есть позиция принципиально не буду некоторым людям здесь уступать Ты не относишься к ним. Есть тут такие выбившую девушку взяли обидели чтобы выиграть 15 минутку. Дай Бог ему здоровья но он громче всех кричал что надо выиграть другому человеку.
я якось у сльозах теж заснув і прокинувся теж у сльзозах думаю чого вони не висохли вже ж ранок, а це вибухом вікно відчинило та дощ крапав бо вітер ще був
я якось у сльозах теж заснув і прокинувся теж у сльзозах думаю чого вони не висохли вже ж ранок, а це вибухом вікно відчинило та дощ крапав бо вітер ще був
Вот это красавчик
Сейчас меня таблы нагребут через 2 часа пойду спать (
Повідомлення об'єднано автоматично:
Теперь у меня есть позиция принципиально не буду некоторым людям здесь уступать Ты не относишься к ним. Есть тут такие выбившую девушку взяли обидели чтобы выиграть 15 минутку. Дай Бог ему здоровья но он громче всех кричал что надо выиграть другому человеку.
Вот это красавчик
Сейчас меня таблы нагребут через 2 часа пойду спать (
Повідомлення об'єднано автоматично: