• ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

як думаєте варто пробувати гоьувати?
Повідомлення об'єднано автоматично:

Блять, ти не встиг ще сюди зайти і дихнути повітря Топки в свої груди - як уже пиздиш.
Ти шукаєш собі та кєнту.
"НАС цікавить" "МИ розглянЕМО"
ну блять ти канєшно красавчік

зразу піздьож січеш, купи союі медальку:)

tUS3Cz.gif

Ти правила уже підівчив даного ресурсу?))))
Скоро екзамен нахуй
я ложив хуй( правила для того щоб їх порушувати;)

короче для жуйок буду щамість гуми використовувати віск бджіл/смолу вишні або персика, вони всі мають солодкий смак і додам ароматищатор апельсин або мяту

я ложив хуй( правила для того щоб їх порушувати;)
І для того щоб їх знати, і не бути йобаним кимось із модераторів.
Або взагалі забаненим.
От вчора Адмін роздавав бакси через записки.
Залітає якийсь дурік відкриває одну, і потім наступну.
А блять відкривши уже одну, ти 72 години не можеш відкривати більше.

Один раз можуть пробачити, на інший нахуй в бан на місяць, і іді піздуй на якусь ригу, там хуйню твори.

І для того щоб їх знати, і не бути йобаним кимось із модераторів.
Або взагалі забаненим.
От вчора Адмін роздавав бакси через записки.
Залітає якийсь дурік відкриває одну, і потім наступну.
А блять відкривши уже одну, ти 72 години не можеш відкривати більше.

Один раз можуть пробачити, на інший нахуй в бан на місяць, і іді піздуй на якусь ригу, там хуйню твори.
що ти маєш наувазі? типу по конкурсам є обмеження? та я чиьав тричі правила, тільки одне не розумію - вони повторюються в кожному розділі таке відчуття немов кожного ращу типу перефразовують правила ніби щоб запутати, але в основних шодо розділу продам одноразово/постійно, також правила публікації та тріп репортів, також умови поведінки на форумі і правила продавців я ніби зрозумів, тей стараюся дотримуватися...

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу