• ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

та не, оралка не отвлекла
тут же коэфы, а там нема
Ты не понял. Тайга тут активил, гнали беса, как-то о минутке забылось. Потом Оралка запустилась. Туда пошёл актив реально. Потом сюда обратно. Я ж ближе к ночи оралку взял.
Шоб ты понимал, и здесь и там были только я, Пентаграмма и собственно Тайга.
Т.е актив нулячий был, абсолюнто, пол часа

Мені скоро 25 і шо робить куда тікать. В мене жилка ухилянтська. Скоро будуть мусора їбать просто за те що мені 25 отета жизнь

Ты не понял. Тайга тут активил, гнали беса, как-то о минутке забылось. Потом Оралка запустилась. Туда пошёл актив реально. Потом сюда обратно. Я ж ближе к ночи оралку взял.
Шоб ты понимал, и здесь и там были только я, Пентаграмма и собственно Тайга.
Т.е актив нулячий был, абсолюнто, пол часа
я не услышал, повтори плз

Мені скоро 25 і шо робить куда тікать. В мене жилка ухилянтська. Скоро будуть мусора їбать просто за те що мені 25 отета жизнь
Не спіши їм давати почекай, придивися, може ще не встане, а ти вже кажеш що будуть чпокати

топим

Що ти розрахував? Щоб я проїбав?
Ох ти діду й Василько.
Не шо Андрік має виграти, я сказав з'являюся несподівано от і з'явився, зараз знову є можливість несподіванки ахха Бонд давай вже без харева

Не шо Андрік має виграти, я сказав з'являюся несподівано от і з'явився, зараз знову є можливість несподіванки ахха Бонд давай вже без харева
А давай без давай.
І яке нахер харево. Діду ти точно виспався?

Бонд давай без харвеста

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу