Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$
АХАХАХАХ, по правилам аыграть не могу я , и выграет сообщение ПОСЛЕ МОЕГО, А Я. ГАТИТЬ МОГУ И ВЫГРАТЬ НЕЗЯ ЯЯ ЬУДЕТ, ПХАХАВХАВА АХАХАХАХАХХ, Я ПОКРУТИНСКИЙ ЕШЕ ТОТ
тоже думав знімать та виложувать як я торчу. але хз чи це гуд ідея. треба з цього села йобанаго перш вирватися десь бо ж подату під осуд рідні якій я і так не нравлюся
тоже думав знімать та виложувать як я торчу. але хз чи це гуд ідея. треба з цього села йобанаго перш вирватися десь бо ж подату під осуд рідні якій я і так не нравлюся
повню виложив один відос як з тьолками завісав, пив лонгер і тд. Написав назву лохоні де живу в описі. І через місяць мамка з криками залітає. то видаляти довелось
повню виложив один відос як з тьолками завісав, пив лонгер і тд. Написав назву лохоні де живу в описі. І через місяць мамка з криками залітає. то видаляти довелось