Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$
Потрошку робиться тут swag останнім часом, ані ситуація зі світлом, ані єблива спека то не є чинниками що... Да я навіть писати це заїбався, піду наберу ванну холодної водички та поморжую ті 10 хвилин допоки вона не нагріється.
Кааайф, кожен раз як роблю відчуваю це, але чомусь інколи лінькуюсь... Хоча блін... Халявний дофімін без усіляких коксів чи солоденького, можна хоч три, хоч п'ять разів на день)
Кааайф, кожен раз як роблю відчуваю це, але чомусь інколи лінькуюсь... Хоча блін... Халявний дофімін без усіляких коксів чи солоденького, можна хоч три, хоч п'ять разів на день)
Я наразі саме з контрастним душем частіше справу маю, дуже подобається. В ванній з льодом хвилину можу посидіти... А от щоб б більше то вже лячно щось пошкодити, чи свідомість втратити від кайфу такого) Хоча історії типу Парфірія Іванова надихають.
Я наразі саме з контрастним душем частіше справу маю, дуже подобається. В ванній з льодом хвилину можу посидіти... А от щоб б більше то вже лячно щось пошкодити, чи свідомість втратити від кайфу такого) Хоча історії типу Парфірія Іванова надихають.
Смотри , я недавно лежал в больнице и со мной лежал дедуля 97 лет. 40 лет моржевал. Так он говорит , сколько разных там вариантов есть и обтирание и куча народу резко залазят.- то не всем подходит.
Самый лучший способ - это начинать летом!!!. И ходить окунаться раз в день, раз в два дня. И так до зимы.