Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$
я не осуждаю) я ж понимаю что наркота весь мозг съела и тип связь с реальностью потерял, в своей шизоидной полусфере живет, по сути тот же нуклеон, только хуже - потому что отрицает болезнь свою
Бідося всіх бачить тількі не себе. Такий тухлячок в молодому віці шо буде як підросте всіх осуждає обсирає гниленький типок такий...оно і може язиком тріпати а по суті дворняга гаркнув і під стіл...
Якщо ти думаєш що ти мене цими розказами типу не знаю що я маю переживати чи ще щось ти сам мені все розказав куда іти і же регатися а тепер робиш вигляд що ого паазітірувать..а ти не не паразітіркєш ахха ти сам за собою не слідкуєш сам розкаже а потім кричить то не я скоро всі все узнають хто шо
я как обычно слова подкрепляю пруфами - кому хочется тот заходит в профиль Did, смотрит предупреждение "неадекватное поведение" на 10 баллов и дату предупреждения и сравнивает с его датой регистрации тут
Якщо ти думаєш що ти мене цими розказами типу не знаю що я маю переживати чи ще щось ти сам мені все розказав куда іти і же регатися а тепер робиш вигляд що ого паазітірувать..а ти не не паразітіркєш ахха ти сам за собою не слідкуєш сам розкаже а потім кричить то не я скоро всі все узнають хто шо