В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Я не розумію інших мов крім української і російської.
Деякі інші - е лител.
That's so sad. You really doesn't understand any of bit what i text?
Прям нічого? Кажу, що мав кілька різних піцц, та курочку запечену вчора, от ними і навалився, і це піздєц як смачно 😋😋

Ебать топка теперь высокоинтелектуальная курилка, шутки, поговорки, английский для джентльменов... Топка топ
Це перша фаза дії стимуляторів зараз оцівсі фрази почнуть плавно переходити в матюки і різний словесний понос ти наблюдай за процесом ))))) як буде

А тут снова Дарк админ? :) сорри за глупый вопрос
Це перша фаза дії стимуляторів зараз оцівсі фрази почнуть плавно переходити в матюки і різний словесний понос ти наблюдай за процесом ))))) як буде

Щас солевички веселые подтянуться ещё...

Щас солевички веселые подтянуться ещё...

That's so sad. You really doesn't understand any of bit what i text?
Прям нічого? Кажу, що мав кілька різних піцц, та курочку запечену вчора, от ними і навалився, і це піздєц як смачно 😋😋
Ну не прям нічого, де що розумію. Піцу і курку я поняв.

Ну не прям нічого, де що розумію. Піцу і курку я поняв.

Топку топимо в ночі, хто не хоче йди дрочи
Зранку топку затопили, дрова мусора пробили
Два наряди в хату йдуть
Дрова в мене хер найдуть

Хавчик - понял значит не пропадаешь
НУ ПОЖАЛУЙСТА ОБРАТИТЕ НА МЕНЯ ВНИМАНИЕ, ЭТОТ ТЕКСТ ТАК ВАЖЕН ДЛЯ МЕНЯ
Я ТАК СТАРАЛСЯ Я ЩАС БУДУ ПЛАКАТЬ В БУДКЕ(((((

Топку топимо в ночі, хто не хоче йди дрочи
Зранку топку затопили, дрова мусора пробили
Два наряди в хату йдуть
Дрова в мене хер найдуть
Оооо это ж последний писк дрова, Ахахахахахх бляя ну это пиздец цирк

Оооо это ж последний писк дрова, Ахахахахахх бляя ну это пиздец цирк

НУ ПОЖАЛУЙСТА ОБРАТИТЕ НА МЕНЯ ВНИМАНИЕ, ЭТОТ ТЕКСТ ТАК ВАЖЕН ДЛЯ МЕНЯ
Я ТАК СТАРАЛСЯ Я ЩАС БУДУ ПЛАКАТЬ В БУДКЕ(((((

Давай попробуем, ты будешь на English write, только не сильно тяжело, а я попробую САМ без словарей перевести, а остальные посмотрят может почерпнут чтото для себя, лучше ж чем без смысла писать

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу