В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Вот наглядный пример - когда будка воспринимает всё за чистую монету, и само себе рассказывает сказки.

"Ви всі їсте" - кто все? Нахуя обобщаешь, даун? Я не ем. Вообще похуй на пасху.
Какой же клоун, я хуею ахвхахаха
Який вихований і многословний ахха
Давай давай розкажи мені як воно живеться регулярно під наркотою🤣🤣🤣 Ти вже мабуть потієш і воняєш під пахвами і дейзіками пользу'ся щоб непахло ахха який ти смішний старічок ....Аяяй ти собі там плиту ставити то іди роби шось бо мені таке я малий в мене куча вільного часу ахза

Живеться ахуенно
Так похуй на твою собачу псячу думку

А ти давай, ще більше доказуй та виправдовуйся фоточками, ніби нам не ПАЄБАТЬ)))

Ти похвалився і я теж похвалився мені так захотілося...і я не виправдовуюся а прямо показую шо я маю чим похвалитися...))) в мене ще
два мерса нових AMG GT4 63S AT,🤣🤣🤣✌️✌️

Все що ти знаєш це те що ти нічого не знаєш....Чи ти думаєш скидати фотки з наркотою це мега круто....то я скажу тобі мега круто це обнюханим ходити по Астердаму і відвідати вулицю червоних ліхтарів і нюхати кокс а не меф за три рубля ахха

Я можливо взагалі крім коксу нічого непробував це вже ніхто незнає ахха
Повідомлення об'єднано автоматично:

Хавай члени, я даже не читаю ни единого бреда с того шо ты пишешь
Мефедрон дві дороги і піздон аххаа
Повідомлення об'єднано автоматично:

Горить пердак але не так

Хавай члени, я даже не читаю ни единого бреда с того шо ты пишешь
Это мой второй аккаунт
На другом аккаунте носил баннер теслы
Прошел месяц
Написал 700 сообщений
И меня игнорят

Ну и что? Сообщения я то написал
аж 700
а надо 300
И месяц проносил баннер
Обидно конечно но мне кажется как они должны знать что это твой второй аккаунт пишет его в начале не предъявлял

Обидно конечно но мне кажется как они должны знать что это твой второй аккаунт пишет его в начале не предъявлял
Я успел скинуть привнот с данными которые знаю только я на другом аккаунте

ну шо тут

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу