Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$
Я тебе попередив маєш кекса то обливай його гряззю тому краще силт бережи на лікування я работаю в стали дзеркало як в мене так і я в ответ...енергію берегти потрібно
Тому я тебе і поважаю заспокой свою тьотю я вже який раз прошу її нечіпати мене а в немає тормозоа я прибіг до потужніших дій якщо вона розумна тут є з ким спілкуватися я в її увазі і думках ненуждаюся
Благодарю
нікто нє знал што ета била семья альберта хофмана енштайна патаму шо оні билі прарадітелямі щуров етіх карпацкіх гімлера то есть гітлера ета бил пік хомо сапіенс кароче і ета щас секрет цру база даних не взломана
Кекс ти просто нормальний і я тобі скажу я надіюся тобі зустрінеться нормальна дівчина
Різниця в тому що в жінки є біологічна потребність народжувати це дуже болюча тема але я ж просив нечіпати мене чи ти думаєш менів кайф тут такі речі писати це для того щоб нарешті дойшло до макітри