В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Успіху тобі з такою мамою жити страшно
А розказувала шо бездітна неможе мати дітей яке брехло про що говорити дальше
Отакі ви дури всі брехливі...
Ну детей необязательно рожать если что

Я тебе попередив маєш кекса то обливай його гряззю тому краще силт бережи на лікування я работаю в стали дзеркало як в мене так і я в ответ...енергію берегти потрібно
А нафига меня говном обливать, ты меня плохо знаеш... Я максимально не конфликтный, но разозлить меня можно

А нафига меня говном обливать, ты меня плохо знаеш... Я максимально не конфликтный, но разозлить меня можно
Тому я тебе і поважаю заспокой свою тьотю я вже який раз прошу її нечіпати мене а в немає тормозоа я прибіг до потужніших дій якщо вона розумна тут є з ким спілкуватися я в її увазі і думках ненуждаюся
Благодарю

Маладци шо такіє ані билі разумні
нікто нє знал што ета била семья альберта хофмана енштайна патаму шо оні билі прарадітелямі щуров етіх карпацкіх гімлера то есть гітлера ета бил пік хомо сапіенс кароче і ета щас секрет цру база даних не взломана
Повідомлення об'єднано автоматично:

Маладци шо такіє ані билі разумні
ета билі ваенаплениє вспомніл

Ну детей необязательно рожать если что
Кекс ти просто нормальний і я тобі скажу я надіюся тобі зустрінеться нормальна дівчина
Різниця в тому що в жінки є біологічна потребність народжувати це дуже болюча тема але я ж просив нечіпати мене чи ти думаєш менів кайф тут такі речі писати це для того щоб нарешті дойшло до макітри

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу