Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$
Я себе принижувати не дам мені оці приколи напрзичалисяв мене грошей а тпере роблять з мене ідіота
Трошки часу пройде і все зміниться...
Андрік вже їде мене пиздити якийсь шоп типу здав йому мого дропа
А той дроп можор мастер спорту кароче я тому написав там чекають і почали самі цього андріка вже вичисляти кароче він хворий вже перенюхався а все іза грошей які він обіцяв і не повернув а полі я мовчу хай лише вона і так постраждала якась там операція...а так мені прекрасно...мене вже цей форум почав діставати тупо немає з ким норм ..пару чоловік і все
І замість ні одного матюка я не використав як їм роздавав...
Просто самі сидять тут але то таке нехай сидять...що їм ще робити
I hate lies
Чепушь, прикинь как ты ахуеешь, когда к тебе придёт твой МАЙСТЕР СПОРТА, ИЛИ БРАТ СБУШНИК, или все вместе - чтобы спросить, у тебя головы в чём проблема)
Интересно, с чего б это они должны подахуеть)))
I hate lies
Чепушь, прикинь как ты ахуеешь, когда к тебе придёт твой МАЙСТЕР СПОРТА, ИЛИ БРАТ СБУШНИК, или все вместе - чтобы спросить, у тебя головы в чём проблема)
Интересно, с чего б это они должны подахуеть)))