В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

так бывает в жизни

ну и отлично

оно и видно

Я себе принижувати не дам мені оці приколи напрзичалисяв мене грошей а тпере роблять з мене ідіота
Трошки часу пройде і все зміниться...
Андрік вже їде мене пиздити якийсь шоп типу здав йому мого дропа
А той дроп можор мастер спорту кароче я тому написав там чекають і почали самі цього андріка вже вичисляти кароче він хворий вже перенюхався а все іза грошей які він обіцяв і не повернув а полі я мовчу хай лише вона і так постраждала якась там операція...а так мені прекрасно...мене вже цей форум почав діставати тупо немає з ким норм ..пару чоловік і все
І замість ні одного матюка я не використав як їм роздавав...
Просто самі сидять тут але то таке нехай сидять...що їм ще робити
Клоуняра блять

Screenshot_20241127_130042.jpg

шо ж такое

I hate lies
Чепушь, прикинь как ты ахуеешь, когда к тебе придёт твой МАЙСТЕР СПОРТА, ИЛИ БРАТ СБУШНИК, или все вместе - чтобы спросить, у тебя головы в чём проблема)
Интересно, с чего б это они должны подахуеть)))

I hate lies
Чепушь, прикинь как ты ахуеешь, когда к тебе придёт твой МАЙСТЕР СПОРТА, ИЛИ БРАТ СБУШНИК, или все вместе - чтобы спросить, у тебя головы в чём проблема)
Интересно, с чего б это они должны подахуеть)))
Бля у вас тут движуха переросла в целый триллер. Синдикат :unsure:

Пизда у меня город потух, темнота.

пишем букву

Цього року ще й зима прийшла так би мовити вчасно і в повному обсязі. Не як минулих два роки. То мешканцям мурашників трохи дошкуляти буде.

да такие дела

топка доброе утро)
Доброе, дай Бог чтобы так и было.
У нас на половину
Везе вам.
Повідомлення об'єднано автоматично:

Ти був правий.

Доброго ранку всім
Повідомлення об'єднано автоматично:

±±
Ти звідки бро ?

Схожі теми