В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Люди які вживають мефедрон що те саме що соль швидко з розуму сходять
Повідомлення об'єднано автоматично:

Бля а шо я проебал? Вроде норм общались я никуда не отходил…
Бро ти не звертай увагу бачиш тут неадекватна вистачає то ж форум такий за пару грн з розуму сходять а ще як доза треба то вбити готові

Знову в людини почалися біполярні розлади це все мефедрон я ж бачу таких кожен день

Не ведись это же специально провокация у него просто надежда что кто-то из нас отвалит а тут не тот случай
Та мне поебать, я сейчас сижу пью Джим Бим яблочный и сука угараю с этой дуры.
Пока оно трясеться тут в надежде что то словить.
😎😎😎😎

Це точно ти непереживай за мене в мене все прекрасно я переживав))) А от в тебе потихому криша сповзає ти чоловіче вже приречений

Це точно ти непереживай за мене в мене все прекрасно я переживав))) А от в тебе потихому криша сповзає ти чоловіче вже приречений
Ебал твою сраку, ты же знаешь, вот и радуешься не переживая

Так если ты у него в блоке то он не видит твои смс и скрины)
Всё оно видит, я про блок в ТГ

В пизду свадьбы впишите меня на срач с грязными оскорблениями в переходы на личности можно легкий мордобой главное шоб без понажовщины)

Так если ты у него в блоке то он не видит твои смс и скрины)
Я просто нереаную насці біполярні вкиди чоловіче я ж знаю цих нюхачів і їхні марафони це є себе не поважати реагувати на такі дії

Та мне поебать, я сейчас сижу пью Джим Бим яблочный и сука угараю с этой дуры.
Пока оно трясеться тут в надежде что то словить.
😎😎😎😎
Красавчик я ещё не скоро до магазина дойду чтобы что-то себе купить.
А ты уже второй день дразнишь народ-народ уже волнуется 😂

Ебал твою сраку, ты же знаешь, вот и радуешься не переживая

Всё оно видит, я про блок в ТГ
Шо воно меле в мене і тг його ніколи не було щось придумує собі оце в чувака біполярні розлади на фоні психоактивних речовин

Як можна бути таким нерозумним
Як всі переживають за бабло амкррчать шо не мелочні шо це все копійки а сидять не вилазять

Я просто нереаную насці
Вот так ты не реагуеш, дауна кусок

Я буду тебя ебать на каждом шагу за твой пиздежь, даунидзе

Останнє редагування:
Красавчик я ещё не скоро до магазина дойду чтобы что-то себе купить.
А ты уже второй день дразнишь народ-народ уже волнуется 😂
Точно я такий роздражонний що аж засинаю від цих психосоматичних розладів які виникають від вживання психотропні у великих дозах....)))

Вот так ты не реагуеш, дауна кусок

Я буду тебя ебать на каждом жагу за твой пиздежь, даунидзе
Головне щоб було чим бо щось мені підказує що у самого більшо єбуна саме меньше пісік стоїть

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу