I hate lies
Гуру
Знову в людини почалися біполярні розлади це все мефедрон я ж бачу таких кожен день
Не ведись это же специально провокация у него просто надежда что кто-то из нас отвалит а тут не тот случайЭта хуйлуша решила снова завонять
Это называется - шоб тебе пидарасу хуй шо досталось.форум такий за пару грн з розуму сходять а ще як доза треба то вбити готові
Так если ты у него в блоке то он не видит твои смс и скрины)
Та мне поебать, я сейчас сижу пью Джим Бим яблочный и сука угараю с этой дуры.Не ведись это же специально провокация у него просто надежда что кто-то из нас отвалит а тут не тот случай
Ебал твою сраку, ты же знаешь, вот и радуешься не переживаяЦе точно ти непереживай за мене в мене все прекрасно я переживав))) А от в тебе потихому криша сповзає ти чоловіче вже приречений
Всё оно видит, я про блок в ТГТак если ты у него в блоке то он не видит твои смс и скрины)
Я просто нереаную насці біполярні вкиди чоловіче я ж знаю цих нюхачів і їхні марафони це є себе не поважати реагувати на такі діїТак если ты у него в блоке то он не видит твои смс и скрины)
В тг) так вы знакомы?!)Ебал твою сраку, ты же знаешь, вот и радуешься не переживая
Всё оно видит, я про блок в ТГ
Ще такого не булоНадо пиво из капусты
Красавчик я ещё не скоро до магазина дойду чтобы что-то себе купить.Та мне поебать, я сейчас сижу пью Джим Бим яблочный и сука угараю с этой дуры.
Пока оно трясеться тут в надежде что то словить.
![]()
Шо воно меле в мене і тг його ніколи не було щось придумує собі оце в чувака біполярні розлади на фоні психоактивних речовинЕбал твою сраку, ты же знаешь, вот и радуешься не переживая
Всё оно видит, я про блок в ТГ
Як можна бути таким нерозумним
Як всі переживають за бабло амкррчать шо не мелочні шо це все копійки а сидять не вилазять
Вот так ты не реагуеш, дауна кусокЯ просто нереаную насці
Точно я такий роздражонний що аж засинаю від цих психосоматичних розладів які виникають від вживання психотропні у великих дозах....)))Красавчик я ещё не скоро до магазина дойду чтобы что-то себе купить.
А ты уже второй день дразнишь народ-народ уже волнуется![]()
Головне щоб було чим бо щось мені підказує що у самого більшо єбуна саме меньше пісік стоїтьВот так ты не реагуеш, дауна кусок
Я буду тебя ебать на каждом жагу за твой пиздежь, даунидзе
Конечно, мой хуй с его ртом отлично знакомВ тг) так вы знакомы?!)
Страсти)Конечно, мой хуй с его ртом отлично знаком
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.