В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Ох как он себя проявляет, красавчик блять
Отлииииично😍
Так в мене все прекрасно а у вас є проблеми в кого законом в кого реабілітація неудачна але вид хворі люди це простітельно

Ну да точно я вже бачив твої відео в мене ще є твої фото які ти мені скидала потипу твої ... зберіг)))
И что дальше? У тебя только фото.
Ты хочешь меня по ним найти упасть и отлизать до блеска.

И что дальше? У тебя только фото.
Ты хочешь меня по ним найти упасть и отлизать до блеска.
Ахха я тратити свій час на тебе ой я і так через тебе втратив багато ічасу і ще гроші

Он уже блять по шею в говне и не викупает что с ним
Вот Малый посмотри что может произойти в конце концов если будешь сильно и долго баловаться всякой гадостью.
Надо продукты выбирать с умом.
Чтобы не было так плачевно

Отзив я написав що приїхало я неписав репортаж що. Їх їв вони там де треба там і чекають свого часу
Ахахаха так я в тебе питався як гриюи ти сказав ахуеєнні))
Повідомлення об'єднано автоматично:

Вот Малый посмотри что может произойти в конце концов если будешь сильно и долго баловаться всякой гадостью.
Так я соль в жизни не пробовал такой хуйни не случица со мной а кще у него всегда какието бзики били

Ти розкажи краще як від наркоти суглоби і хрящі вилітають як потім тяжко відновити все це а не учиш фігні

Так я соль в жизни не пробовал такой хуйни не случица со мной а кще у него всегда какието бзики били
Я тоже прикінь не пробував

АХАХАХАХ
ПИДАРАСИНА
Шо там ломає шо ти наркоманиш а нормальні люди собі ржуть з таких як ти приїдеш побачиш хто ми іякі

Короче Ишуа ха Машиа говорил что и таких прощать надо.
Та да маленький так я вам пробачаю але не долги

А что мелионера 300 гривен ударила сильно по карману 😂 Ты же фуфламет сам их дал.
Да мені потрібні мої гроші мої чесно зароблені гроші

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу