Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$
Та я тоже не верю
Бля за 3 года мог бы уже и вернуть 7к
Наверно просто не хочет возвращать...
Говорит постоянно: в следующем месяце точно отдам, проходит месяц а он: ну я же говорил тебе что в следующем месяце! Жди еще месяц!
Та я тоже не верю
Говорит постоянно: в следующем месяце точно отдам, проходит месяц а он: ну я же говорил тебе что в следующем месяце! Жди еще месяц!
Я ему говорил чтоб частями отдавал
Он говорит что у него 0...
Хотя сам ходит по кафе, жрет дорогую еду...
В месяц приходит ему 500 евро
Мог би и 50 евро отложить на долг например
Просто видимо не хочет и все
Та я тоже не верю
Тут как бы палка двух сторон.
А скажи что у брата нет своей семьи или нет своих детей но почему допустим Брат тебе должен прощать. Или брат рождён чтобы тебя всю жизнь обслуживает но тоже вопрос?
У меня лично Брат лучше всех на свете.
Я собираюсь ему отдавать долг.
Тут как бы палка двух сторон.
А скажи что у брата нет своей семьи или нет своих детей но почему допустим Брат тебе должен прощать. Или брат рождён чтобы тебя всю жизнь обслуживает но тоже вопрос?
У меня лично Брат лучше всех на свете.
Я собираюсь ему отдавать долг.
Опача в мене тоже є потребності як гарно стелиш мені теж потрібні гроші я скінув свій Глобал в лс давайно кидай мені долги я ж з тобою по людські а ти отак такі розумні речі говориш а а сама ннробиш по толку
Я чекав але якщо ти вже так заспівала то давай 300 грн то небагато
То сап якого гора тобі продав інфу анука скажи прямо в очі при всіх
Ти должен гроші
То чому ти такий неиожеш 200 грн відати...чи ти відаєш за то щоб тебе не прикрили ....шось ти чоловіче по красному пішов ....ТОБІ СКАЗАЛИ ПРЯМО ЧИ ТОБІ СКИНУТИ ЩЕ СКРІН ДЕ ПОЯСНИЛИ ЩО ЯКЩО ТАКК ШТУКА ТО Є ЛЮДИ ЯКИМ ТИ ДУЖЕ ЦІКАВИЙ СТВНЕШ В ОЛНУ СІКУНДУ...
ТИЖ ТАКИЙ БУВ ТУТ ПРЯМ КРУТИЙ А ЗА 200 ГРН УГРОЗИ СИПЛЕШ
ЗНАЄШ ХТО ТИ...... )))))
НІХТО!!)))
Лига Скорости ищет курьеров самая высокая зп на рынке+премии 1000$ https://t.me/Liga_sk
Сайт використовує файли cookie, які допомагають персоналізувати Ваш контент і зберегти вхід в систему, якщо Ви зареєстровані.
Продовжуючи користуватися цим сайтом, Ви погоджуєтеся на використання нами файлів cookie.