Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$
Значить цей мефедронщик нанюхпвсяівклжчив режим бога...
І здав шоп як й злив йому інфу а тут один шоп знав мої дані на відправку але то таке то все було на дропа не страшно а тепер знайте по суті як робить це нездорове я ще напишу дальше я неаибачу цієї грязі від хворого наркомана
Чувака попередили щоб він прикрив писок але він пішов в рознос дальше в мене стількі скрінів погроз аяяй
Я завжди казав я терплячий ніколи уже таке пишуть і платить шопам а вони здають то хто в безпеці тут скажіть....
Значить цей мефедронщик нанюхпвсяівклжчив режим бога...
І здав шоп як й злив йому інфу а тут один шоп знав мої дані на відправку але то таке то все було на дропа не страшно а тепер знайте по суті як робить це нездорове я ще напишу дальше я неаибачу цієї грязі від хворого наркомана
Повідомлення об'єднано автоматично:
Це я позив людині гроші а він почав робити такі речі і це я ще маю терпіти
Ну давай став свічку за клоуна
Повідомлення об'єднано автоматично:
Чувака попередили щоб він прикрив писок але він пішов в рознос дальше в мене стількі скрінів погроз аяяй
Я завжди казав я терплячий ніколи уже таке пишуть і платить шопам а вони здають то хто в безпеці тут скажіть....