Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$
Ну це проблема твоєї місцевості, або рішення батьків, різні причини можуть бути.
Мене не в садочку навчили множити ділити, а сестра яка виховувала мене вплоть до дорослого життя, бо батьки блять завжди були на роботах
Ну це проблема твоєї місцевості, або рішення батьків, різні причини можуть бути.
Мене не в садочку навчили множити ділити, а сестра яка виховувала мене вплоть до дорослого життя, бо батьки блять завжди були на роботах
Ну от а я вже в перший клас ішов читав писав і знав цю табличку множення і ділення і замітив що мені той садочок нафіг не нужен був як і школа ..в мене дві вищі освіти нахер я просрав стількі років
Родина им дала звёздочки — носи! Носи звёздочки, блять! Не хочу, хочу жрать говно! Что такое? Это армия?! Это армия?! Суки… Мудачьё — офицеры. Погоны нацепили, говно жрут — пидоры, блядь, ёбаные…
Я про то що нафіг взагалі та освіта ...я тепер живу і дипломи нахер попалив і просто просрав роки на фігню таку як гіпербола парабола і ще дуже цікаво як Леся Українка сосала у Тараса Шевченка
Повідомлення об'єднано автоматично:
Ладно всерівно не всі поймуть не кожному поясниш)))