I hate lies
Гуру
Всі курував я не вчився так як всі я в першому класі вже множив до і ділив до 5Та в мене теж
Але предметні ти ж не купував)
Повідомлення об'єднано автоматично:
О лсд появилося

Всі курував я не вчився так як всі я в першому класі вже множив до і ділив до 5Та в мене теж
Але предметні ти ж не купував)
Дядя, я це все робив ще у садочку, нашо ці виїбони???)))Всі курував я не вчився так як всі я в першому класі вже множив до і ділив до 5
Повідомлення об'єднано автоматично:
О лсд появилося![]()
Сподіваюсь, що ти про нашу кажешСкоро перемога, не хвилюйся
Ну а як жеж)Сподіваюсь, що ти про нашу кажеш![]()
Я не ходив в садочок думайДядя, я це все робив ще у садочку, нашо ці виїбони???)))
Ніяк інакшеНу а як жеж)
Ну це проблема твоєї місцевості, або рішення батьків, різні причини можуть бути.Я не ходив в садочок думай
Ну от а я вже в перший клас ішов читав писав і знав цю табличку множення і ділення і замітив що мені той садочок нафіг не нужен був як і школа ..в мене дві вищі освіти нахер я просрав стількі роківНу це проблема твоєї місцевості, або рішення батьків, різні причини можуть бути.
Мене не в садочку навчили множити ділити, а сестра яка виховувала мене вплоть до дорослого життя, бо батьки блять завжди були на роботах
Хай щастить сестрі!Ну це проблема твоєї місцевості, або рішення батьків, різні причини можуть бути.
Мене не в садочку навчили множити ділити, а сестра яка виховувала мене вплоть до дорослого життя, бо батьки блять завжди були на роботах
Заміть, кур'єри Глово як і без середньої навіть освіти, так і з двома вищими є..в мене дав вищі освіти нахер я просрав стількі років
Я про то що нафіг взагалі та освіта ...я тепер живу і дипломи нахер попалив і просто просрав роки на фігню таку як гіпербола парабола і ще дуже цікаво як Леся Українка сосала у Тараса ШевченкаЗаміть, кур'єри Глово як і без середньої навіть освіти, так і з двома вищими є
Це не показник ВЗАГАЛІ, освіта бля
Нажаль, вона закордоном на лікуванні/реабілітації, інвалід, з початку 2022.Хай щастить сестрі!
я хочу выебать твою авуВсе доброго вечерка
Тобі такожВсе доброго вечерка
ПриветВсе доброго вечерка
????andrik1488
Ти точно пам'ятаєш це по 7.50 грн
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
Оце було рево
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.