HAPoWERvTORBE
Гуру
а шо по бабкам там платят?Завод печенья
а шо по бабкам там платят?Завод печенья
800 грн за 12 часовую сменуа шо по бабкам там платят?
Був, зараз не вживаюТы на нейролептиках тоже?
Ты таблетки хавал?Був, зараз не вживаю
Хавав, не пруть, треба чекати місяць мабуть, щоб вийшли нейролептикиТы таблетки хавал?
Ти тож на солях сидишПривет всем употребляющим наркотики!!!
А что за таблетки? Галоперидол, кветирон?Хавав, не пруть, треба чекати місяць мабуть, щоб вийшли нейролептики
А Люблю таблеткиТы таблетки хавал?
Квентирон, і якийсь укол був депо, на початку жовтня. То в кінці жовтня хавав єшку цілу, не подіялаА что за таблетки? Галоперидол, кветирон?
3 месяца надо ждать если уколКвентирон, і якийсь укол був депо, на початку жовтня. То в кінці жовтня хавав єшку цілу, не подіяла
Ого, це довго. Точно знаєш, що три місяці ?3 месяца надо ждать если укол
Ну мне так shit_paradise говорилаОго, це довго. Точно знаєш, що три місяці ?
Так і планував, листопад чекати, і на початку грудня пробуватиНу мне так shit_paradise говорила
Попробуй месяц подождать после окончания действия укола. Он обычно действует месяц.
Не верю, она говорит что не знает об этом)Девушку нашел
Це не сказавНе верю, она говорит что не знает об этом)
Какие пил нейролептики и от чего?Поки кет тільки, чекаю, щоб нейролептики вийшли, і тоді вже мдма візьму
Что у тебя за симптомы были что тебе депо выписали. Ты лежал в это время?Квентирон, і якийсь укол був депо, на початку жовтня. То в кінці жовтня хавав єшку цілу, не подіяла
Я уже двух девушек нашел. Одна предлагает вместе жить а другая March скоро приедет ко мне домой на 1 день)Не верю, она говорит что не знает об этом)
То ти Дон ЖуанЯ уже двух девушек нашел. Одна предлагает вместе жить а другая March скоро приедет ко мне домой на 1 день)
АгаТо ти Дон Жуан
Норм ти шоШо ви, розбійники?
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.