qwecursedead
Гуру
ВащеБазиба
Так він блять должен записувати на число яке я став а не потім перепитувати тож то його робота але вже похуйАга, сказав би, на майбутнє кажи щоб за тебе рішили. От за тебе тайга і вклепав останнє вільне.
ВащеБазиба
Так він блять должен записувати на число яке я став а не потім перепитувати тож то його робота але вже похуйАга, сказав би, на майбутнє кажи щоб за тебе рішили. От за тебе тайга і вклепав останнє вільне.
Чувак, він написав список і сказав вибирати число. Всі почали вибирати, тебе не було бля, я тобі писав щоб ти заходив. Всі вибрали, лишалось 3 чєла + ти. Ті 3 зайшли, вибрали, а тебе далі не було. От тобі і дісталось вільне і піздєц.Так він блять должен записувати на число яке я став а не потім перепитувати тож то його робота але вже похуй
все заспокійсяЧувак, він написав список і сказав вибирати число. Всі почали вибирати, тебе не було бля, я тобі писав щоб ти заходив. Всі вибрали, лишалось 3 чєла + ти. Ті 3 зайшли, вибрали, а тебе далі не було. От тобі і дісталось вільне і піздєц.
Так хто винен?)
ПІСОСвсе заспокійся
Ну я думаю винен тайга бо блять тре шоб яким місцем записався я десь на 7 попав записатися так і должно бути а не потім міняєм місця ну йобани рот + я телефон проєбав блять в будци з дровами(Чувак, він написав список і сказав вибирати число. Всі почали вибирати, тебе не було бля, я тобі писав щоб ти заходив. Всі вибрали, лишалось 3 чєла + ти. Ті 3 зайшли, вибрали, а тебе далі не було. От тобі і дісталось вільне і піздєц.
Так хто винен?)
Так ніхто не міняв, а кожен вибирав місце на рулеткуНу я думаю винен тайга бо блять тре шоб яким місцем записався я десь на 7 попав записатися так і должно бути а не потім міняєм місця ну йобани рот + я телефон проєбав блять в будци з дровами(
та все ти виграв молодеееееееееееецьТак ніхто не міняв, а кожен вибирав місце на рулетку
Ем а те коли ми записувались нє?Так ніхто не міняв, а кожен вибирав місце на рулетку
Везде всё равно не успеешьТа надо цель выбрать и сделать это
Я???СКАЖИТЕ КТО-ТО ЕМУ, ШО ОН НЕ ИНТЕРЕСЕН НИКОМУ
Ми ж просто кидали скріни броЕм а те коли ми записувались нє?
Э как завернул красивоСКАЖИТЕ КТО-ТО ЕМУ, ШО ОН НЕ ИНТЕРЕСЕН НИКОМУ
У тебя как я посмотрю весёлая программаКАК ЖЕ ПОХУЙ
Та он не вдупляет походуЭ как завернул красиво
Повідомлення об'єднано автоматично:
У тебя как я посмотрю весёлая программа
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.