andrik1488
Гуру
Купиш сухариків мені в АТБ, з виграшуДякую тобі
Купиш сухариків мені в АТБ, з виграшуДякую тобі
Або чаю пакетікКупиш сухариків мені в АТБ, з виграшу
Так він тут. Беримарочку уїбав би
А ч подумав що це грильяжні цукерки або батончик а це м'ясо типуЗі смаком хрону, пшенично-житні?
Я ось таке придбав собі -
Переглянути вкладення 52892
лайно, сухарики краще б купив..
Ще й солодке..таке собі..хуйня-муйня,А ч подумав що це грильяжні цукерки або батончик а це м'ясо типу
Як таке можна їсти...прекращай купи краще яблуко чи виноградуЩе й солодке..таке собі..хуйня-муйня,
"М'ясо" з охуйків якихось
Та ну, це реально кал, ще є такі житні великі також, їбать гівнянілайно, сухарики краще б купив..
Так я і не їм, солянку варити буду, туди піде))Як таке можна їсти...прекращай купи краще яблуко чи винограду
Мені атебевські, ті, що з хроном - подобаються, Флінт не люблю, а грінки - гімноТа ну, це реально кал, ще є такі житні великі також, їбать гівняні
Слоган грінок - "пізда твоїм зубам"Мені атебевські, ті, що з хроном - подобаються, Флінт не люблю, а грінки - гімно
Виходячи з цього, можна зробити висновок - що деякі піхви - міцні горішки, не кожному по зубах ))Слоган грінок - "пізда твоїм зубам"![]()
Виходячи з цього, можна зробити висновок - що деякі піхви - міцні горішки, не кожному по зубах ))
Ура ура ура
Ахаххаха, ну десь так бро, десь такВиходячи з цього, можна зробити висновок - що деякі піхви - міцні горішки, не кожному по зубах ))
Ще кавуни єЯк таке можна їсти...прекращай купи краще яблуко чи винограду
Хорошая новость.
АбсолютноХорошая новость.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.