I hate lies
Гуру
То фігня..я навіть не помітиву тебя за 3 недели больше 5к смсок лол
То фігня..я навіть не помітиву тебя за 3 недели больше 5к смсок лол
А ти ж тупо ньюфаг?) А давно про Секту дізнався?То фігня..я навіть не помітив
Да щас буду выходить потихоньку в тцНу шо можно поздравить? Взял?
Отоді як зарегався думаю ану спробую і на другий день виграв 15 хвилинку потім почав шукати шо і як і ви мене як торнадо затягнули і понеслосьА ти ж тупо ньюфаг?) А давно про Секту дізнався?
А я ссу сидя
Так до реги ти шо, тут петляв тіхарьом?Отоді як зарегався думаю ану спробую і на другий день виграв 15 хвилинку потім почав шукати шо і як і ви мене як торнадо затягнули і понеслось
Дід трохи крінжт давав нам самогонуОтоді як зарегався думаю ану спробую і на другий день виграв 15 хвилинку потім почав шукати шо і як і ви мене як торнадо затягнули і понеслось
То довга історія то все самогон і бажання навалитисяа в пошуку накура
Так до реги ти шо, тут петляв тіхарьом?
Ну, понятно)То довга історія то все самогон і бажання навалитисяа в пошуку накура
Кто то ещё помню спрашивал тут а кто эти ебать гости нахуй) а то дед)Так до реги ти шо, тут петляв тіхарьом?
Да тоді я до гном ка попав ....ніяк неміг засвпми встигнутиКто то ещё помню спрашивал тут а кто эти ебать гости нахуй) а то дед)
Ти вже самогону випив???) По кнопкам мажешДа тоді я до гном ка попав ....ніяк неміг засвпми встигнути
Я реально присів на секту я не думав що так затягуєТи вже самогону випив???) По кнопкам мажеш![]()
Он по кнопкам мажет) его Сэм мажет) шоб меня размазало...Ти вже самогону випив???) По кнопкам мажеш![]()
Попавсь, тепер ти в полоніЯ реально присів на секту я не думав що так затягує
Та я вже не п'ю від завтра....пора відновлюватися і готуватися до нових посилок скоро новий рік я думаю тут якісь бонуси будуть від шопівОн по кнопкам мажет) его Сэм мажет) шоб меня размазало...
)Попавсь, тепер ти в полоні
Бонуси... Дози гєри роздадуть нарешті?Та я вже не п'ю від завтра....пора відновлюватися і готуватися до нових посилок скоро новий рік я думаю тут якісь бонуси будуть від шопів
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.