В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Звичайно, ось гумореска про форум.
На форумі, де мудрість сяє,
Один юзер до іншого взиває:
«Брате, підкажи, як ввімкнути комп'ютер?»
А той йому: «А ти тицьни на монітор!
Або краще, ти напиши на форум.
І не забудь, що це все лише за моїм авторством.»
Колись один новачок на форум зайшов,
І питання про сенс життя там знайшов.
Але його швидко послали в «Пошук»,
Бо хтось уже писав про це п'ятнадцять разів,
І все одно не знайшов правильного рішення,
Бо всі відповіді вели до одного:
«А ти тицьни на монітор».
Один модератор на форумі сидів,
І цілий день теми він чистив.
Аж раптом, одна тема його зацікавила,
Де юзери писали, що модератор дурень.
Він би швидко їх забанив,
Але ж він сам написав це повідомлення,
І тепер сидить і думає, як би його видалити.
І так, на форумі вічне життя,
Бо кожен юзер — це маленька зірка,
Що світить, і пише, і сперечається,
І кожен з них — це «король» свого «королівства»,
І кожен з них — це «гуру» свого «вчення».
Але все одно, хтось завжди спитає:
«А ти тицьни на монітор?»
Мені тут мерещаться цицьки
Повідомлення об'єднано автоматично:

Опача я в 21 році 73 кг
Це ж зовсім нічого, я так важив мабуть ще у школі

Доброго гатя

Добиваем рулю

I hate lies - Українець, хлопчина з Рівного - вперше в історії став Чемпіоном світу з Спідвею серед юніорів.

Мені тут мерещаться цицьки
Повідомлення об'єднано автоматично:

Це ж зовсім нічого, я так важив мабуть ще у школі
Так я тоді спортом займався саме м'ясо просушениц кожний кубік на животі

Набиваем сучке гулю
Гумореска «Як набили Дулі Гулю»
В одній хаті жив дід, а в нього була стара, яка, як і всі старі, любила поїсти. І от якось наварила вона цілий казанок галушок. Дід сидів на печі, йому захотілося їсти, і він почав: «Стара, дай мені галушку!» А стара: «Не дам!» Він ще раз: «Стара, дай мені галушку!» А стара знову: «Не дам!» Дід розсердився, сліз з печі, взяв коцюбу, розмахнувся, та як уріже її по спині. А стара закричала: «Ой, набили мені дулю!»
Дід засміявся: «Що, дулю набили? Ха-ха-ха!» І пішов далі, а стара почала думати, як би йому відплатити.
Ввечері дід прийшов додому, сів за стіл, а стара йому: «Діду, хочеш галушку?» Дід зрадів: «Хочу!» Стара взяла галушку, а там всередині – перець! Дід як вкусив, як підскочить, як закричить: «Ой, набили мені дулю!»
Стара засміялася: «Що, дулю набили? Ха-ха-ха!» І пішов далі, а дід почав думати, як би їй відплатити.
Вночі дід прокинувся, взяв мішок з борошном, насипав на подушку старій. Вона вранці прокинулася, а вся голова в борошні. «Ой, набили мені дулю!» – закричала вона.
Дід знову засміявся: «Що, дулю набили? Ха-ха-ха!» А вона: «Я тобі зараз покажу, яка це дуля!» І пішла на базар, купила цілий мішок огірків. Прийшла додому, а дід спав. Вона взяла огірок, та як уріже його по голові. Дід як схопиться: «Ой, набили мені дулю!»
Стара знову засміялася: «Що, дулю набили? Ха-ха-ха!» І так вони ціле життя один одному дулі били, аж поки не померли. А після них лишилася тільки одна гумореска, яку назвали: «Як набили Дулі Гулю».

Тваги дабго на всей земле тваги дабго дгугим во благо

Шо там такн

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу