В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Це як дружина мене не розуміє в цьому плані. Я буває зайду в ковбасно-сирний магаз. Ну й зазвичай беру 2-3 види ковбас,мняса та сосіські/сардельки тощо…
Ну й сир…1-2 види….
Я коли приходжу додому, мені треба срочно перепробувати все бля….але зовсім потроху. Просто, що б розуміти - чи смачне щось, чи тухляк

Це як дружина мене не розуміє в цьому плані. Я буває зайду в ковбасно-сирний магаз. Ну й зазвичай беру 2-3 види ковбас,мняса та сосіські/сардельки тощо…
Ну й сир…1-2 види….
Я коли приходжу додому, мені треба срочно перепробувати все бля….але зовсім потроху. Просто, що б розуміти - чи смачне щось, чи тухляк
найди нормальний магазин просто

І наївся одразу… можна обід пропускати

найди нормальний магазин просто
Я давно знайшов. Але азарт мене кличе - спробуй сука сьодня оце 🖕 ну а хто я такий, що б спертчатися🦦
Тим паче з собою пфф

Повідомлення об'єднано автоматично:

Поняв, який сюжет завернув🐛

Тре ще баночку мабуть

в масмаркетах не бери, шукай мєлькій магазік
В нас намічений магазинчик є. Але продукція нова постійно в них і зачасту дуже смачно! Ну от і пробуємо нове, буває потрапляється «таке шось»……ну і там мені собаки🦮🐕‍🦺 спину прикривають і винищують всі докази присутності «таке шось» в моїй квартирі.
Гарна команда

Я давно знайшов. Але азарт мене кличе - спробуй сука сьодня оце 🖕 ну а хто я такий, що б спертчатися🦦
Тим паче з собою пфф

Поняв, який сюжет завернув🐛

Тре ще баночку мабуть
дядя тобі нада срочно дєлать деп в казік, маю чуйку шо тобі сьогодні фартане !!

та я так же делаю
это называется опыт, профессианализм и личностный рост1756564092210.png

кстати шо там у мудрого с ебалом? говорят шо мульты пытаются прорываться, но ничего не выходит :troll-(100):

Я можу собі кістки вправляти, бо бляха 2 рази сам собі рівняти приходилось кістки та гіпс накладати. Потім на знімок і до лікаря показатись, чи норм я сам собі там вправляв бл😅 сам собі один зуб витягнув плоскогубцями з корнем і на відео записав, бо ж тре було дружині показати🫣🫣🫣 бідося моя ледве там і не знепритомніла
А оці ваші казіно нє….це перебор навіть для мене

Я можу собі кістки вправляти, бо бляха 2 рази сам собі рівняти приходилось кістки та гіпс накладати. Потім на знімок і до лікаря показатись, чи норм я сам собі там вправляв бл😅 сам собі один зуб витягнув плоскогубцями з корнем і на відео записав, бо ж тре було дружині показати🫣🫣🫣 бідося моя ледве там і не знепритомніла
А оці ваші казіно нє….це перебор навіть для мене
ти не обіжайся бро, але ти похожий на дікаря

Назад
Зверху Знизу