В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

В давні часи теж завжди під 3-єчку чікав, а зараз або лезо, або 0 🤘🏻
тоже нармальний ход. ля шось не виспався, будився кожні 15 хв, і нічо не снилось, ваще якийсь паражняк, нада курити банки

тоже нармальний ход. ля шось не виспався, будився кожні 15 хв, і нічо не снилось, ваще якийсь паражняк, нада курити банки
Теж сплю частково в сутки. Режим пішов по знатній пизді (.)
Але сниться дай Боже, пригоди не гірше ніж і Ксени😁

Вчора диманув трохи, якось не сильно і розслабило, бо я по жизні не дуже напрягаюсь 😂

Теж сплю частково в сутки. Режим пішов по знатній пизді (.)
Але сниться дай Боже, пригоди не гірше ніж і Ксени😁

Вчора диманув трохи, якось не сильно і розслабило, бо я по жизні не дуже напрягаюсь 😂
дядя мені кожен день таке сниться шо ти не повіриш, причом в кольорі і зі звуком. позавчора я був крістал мейден з доти і ультував на мості крєпості з 2 частини властєліна калєц, там всі ахуєвші були з таких мувів ) ти тоже кури банки якшо є, щас всьо буде

дядя мені кожен день таке сниться шо ти не повіриш, причом в кольорі і зі звуком. позавчора я був крістал мейден з доти і ультував на мості крєпості з 2 частини властєліна калєц, там всі ахуєвші були з таких мувів ) ти тоже кури банки якшо є, щас всьо буде
Надіюсь ти запригував з даггеру, а я не йшов до того моста пішки😁
Гадаю твої сни прям як аватарка :crazy:

Надіюсь ти запригував з даггеру, а я не йшов до того моста пішки😁
Гадаю твої сни прям як аватарка :crazy:
дядя я не гоню, з хоботами нормально орків нарізали, мені така дічь сниться шо просто пізда) я думаю то всьо через інтернет і наркотики, тобі тоже рекомендую банки курити кожен день і всьо буде пушкарьова

🌄Рака мака фо Або добрий ранок🌄

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу