Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$
дядя мені кожен день таке сниться шо ти не повіриш, причом в кольорі і зі звуком. позавчора я був крістал мейден з доти і ультував на мості крєпості з 2 частини властєліна калєц, там всі ахуєвші були з таких мувів ) ти тоже кури банки якшо є, щас всьо буде
дядя мені кожен день таке сниться шо ти не повіриш, причом в кольорі і зі звуком. позавчора я був крістал мейден з доти і ультував на мості крєпості з 2 частини властєліна калєц, там всі ахуєвші були з таких мувів ) ти тоже кури банки якшо є, щас всьо буде
дядя я не гоню, з хоботами нормально орків нарізали, мені така дічь сниться шо просто пізда) я думаю то всьо через інтернет і наркотики, тобі тоже рекомендую банки курити кожен день і всьо буде пушкарьова
Сайт використовує файли cookie, які допомагають персоналізувати Ваш контент і зберегти вхід в систему, якщо Ви зареєстровані.
Продовжуючи користуватися цим сайтом, Ви погоджуєтеся на використання нами файлів cookie.