В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Да хули меня раскусывать если тебе прямым текстом все было сказано еще задолго до :).
Мне твои пустые угрозы до сраки если честно, потому что нормальные люди делают, причем по тихому.
В ближайшее увидимся, несчастье, буду лично, без адвоката ;)

я даже не буду тобі казати скільки у мене зарплата. не дуже багато, але то тебе задіне котику, і будеш плакати
Повідомлення об'єднано автоматично:
боже боже....це ж треба...яка неймовiрно прекрасна людина....дякую за твою позицiю...вона влучна як нiколи...
мене аж мурашки атаканули оце щя....просто чародiй...це ж треба...навiяв такi спогади...чи не найкращi в життi...
"котик" - це зверненням роздiляэ життя на "до" та на "пiсля"....дяка

боже боже....це ж треба...яка неймовiрно прекрасна людина....дякую за твою позицiю...вона влучна як нiколи...
мене аж мурашки атаканули оце щя....просто чародiй...це ж треба...навiяв такi спогади...чи не найкращi в життi...
Я в шоке тут одни батлы блин

Дед зайди в тг

твоя думка дуже важлива для мене, дякую за фідбек котику.

це пiзда....сам пишу...сам ору смэхом з написаного...кажись тре людям якимось набрать да зустрiтися...побалакать...а то вже забув як виглядають люди розумнi))

ікру по акції візьми

це пiзда....сам пишу...сам ору смэхом з написаного...кажись тре людям якимось набрать да зустрiтися...побалакать...а то вже забув як виглядають люди розумнi))
аааааа ото ти задвінув, прям на болюче місце нажав )))

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу