В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

не жадний* і хейт лайс у якого згораэ кожен раз коли йому не вдаєтся виграти копієчку :troll-(45):
Аххааа аххааа аххааа Пентаграма не задрачуй аххааа тяжко бітон відрами носити і не мати розуму ти себе копійочки лишаєш а не мене ... гординя очі засліпила...от і все )))

Шо тут робиться я щось замріяася

Аххааа аххааа аххааа Пентаграма не задрачуй аххааа тяжко бітон відрами носити і не мати розуму ти себе копійочки лишаєш а не мене ... гординя очі засліпила...от і все )))
тобі досі мультики мерещатся - співчуваю 💊
силку на аккаунт адміна скинути , чи сам знайдеш ?

тобі досі мультики мерещатся - співчуваю 💊
силку на аккаунт адміна скинути , чи сам знайдеш ?
Для чого мені турбувати поважну людина через непорозуміння якесь....я тебе бачу наскрізь як і всі))))
Я бачу кого гроші знищать, кого наркота....а хто сам себе з'їсть)))
Запмаятай Дідові слова розумні люди домовляються а тупі ставлять палки в колеса)))

Шо це я так довго сплю

Ассалам алексий

Для чого мені турбувати поважну людина через непорозуміння якесь....я тебе бачу наскрізь як і всі))))
Я бачу кого гроші знищать, кого наркота....а хто сам себе з'їсть)))
Запмаятай Дідові слова розумні люди домовляються а тупі ставлять палки в колеса)))
шо ти там бачиш , розумник іди в зеркало глянь для початку ;)
ти вже забув як іза лишніх 3$ ти мені істерику закатував , не жадний ти наш )
тебе плавить вже почало , сам на себе наговорюєш , іди проспись )
ти ж знаєш шо я вчора тобі пропонував домовитись , але ти проігнорив , нахуя устраюєш цирк на публіку ?
без негативу до тебе але ти таку хуйню городиш шо піздец :LOL:

Доброе утро шо вы не ложились я так понял целую ночь мтнутку тащите?)

шо ти там бачиш , розумник іди в зеркало глянь для початку ;)
ти вже забув як іза лишніх 3$ ти мені істерику закатував , не жадний ти наш )
тебе плавить вже почало , сам на себе наговорюєш , іди проспись )
ти ж знаєш шо я вчора тобі пропонував домовитись , але ти проігнорив , нахуя устраюєш цирк на публіку ?
без негативу до тебе але ти таку хуйню городиш шо піздец :LOL:
)))ти пропонував мені домовитись я небачив пропозицій ніяких ніде тому не знаю по що ти кажеш))) гать гать аххааа

Screenshot_4.png
Це всі докази того що я мультиаккаунт пентаграмми ?)
Здаєтся я розумію тепер чого ти не хочеш відволікати адміна )

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу