PentaGramma
Гуру
Часом стерло голос в пил ніби вітер подив відпустив
Салати фрукти овочі ...я раніше їв все але після духовного прозріння я перейшов на живу їжу.....я навіть комарів не вбиваю я немаю права забирати життя....А шо ты хаваеешь?
ЖестьСалати фрукти овочі ...я раніше їв все але після духовного прозріння я перейшов на живу їжу.....я навіть комарів не вбиваю я немаю права забирати життя....
Согласен бро, но что поделать, в таком мире живем ублюдскомРиба вона теж жива...неможна вбивати живе.....життя це найцінніше що є націй землі...і нашими руками все згадується...немає найгіршої карми як за вбивство...особливо собі подібних....
Ти навіть не уявляєш на скількі добре себе прчуваєш коли не їси м'яса
15 минут на 15 000 $А шо это за конкурс был?
Яблука персика дині кавуни сливка груша виноград це закуска агоньБухать и не закусывать нормальной закусью как то несходится
Ты из рода эльфовСалати фрукти овочі ...я раніше їв все але після духовного прозріння я перейшов на живу їжу.....я навіть комарів не вбиваю я немаю права забирати життя....
Та краще риби ковбаси та шашликів немає закускиЯблука персика дині кавуни сливка груша виноград це закуска агонь
СказочныхТы из рода эльфов
Я ще не знаю хто я і це печальноТы из рода эльфов
А нахуя вообще закусывать когда пьешь? Я никогда вообще не закусывал, после глотка сорокоградусной алкахи кусок в горло не лезетЯблука персика дині кавуни сливка груша виноград це закуска агонь
Нормальные люди водку ревом запиваютА нахуя вообще закусывать когда пьешь? Я никогда вообще не закусывал, после глотка сорокоградусной алкахи кусок в горло не лезет
то ж так )))Та краще риби ковбаси та шашликів немає закуски
Тим а кавунчик на ураА нахуя вообще закусывать когда пьешь? Я никогда вообще не закусывал, после глотка сорокоградусной алкахи кусок в горло не лезет
Що?то ж так )))
Повідомлення об'єднано автоматично:
Тим а кавунчик на ура
Яблука персика дині кавуни сливка груша виноград це закуска агонь
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.