В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Та да я щось не подумав

На якій ти ж казав не працюєш
Сесюріті яж тобі казав!!
Дід точно треба оковиту кайданити бо бачич уже пам'ять потім те і те і добре якщо Ер Бі а то і не дай господи в он скільки цим як його єйс геймером захворіло ОЙЙЙЙ господи спаси і збережи "хбм" вообщем хай Бог милує..

Сесюріті яж тобі казав!!
Дід точно треба оковиту кайданити бо бачич уже пам'ять потім те і те і добре якщо Ер Бі а то і не дай господи в он скільки цим як його єйс геймером захворіло ОЙЙЙЙ господи спаси і збережи "хбм" вообщем хай Бог милує..
Треба випити бо щось я нерозумію мови півіпішної балачки

Ну ты же старая школа 😁
Боец невидимого фронта
Все-таки я знайшов сили в собі скількі часу не вживаю всерівно бачу лампочку то таке відчуття шо солі покурив....ото воно продумано зітро..китайці ще ті спеціалісти

Бляха мне во сне ротвейлер отгрыз ппльцы на ногах, при чем откусывал медленно, глядя в глаза 👀
Сегодня ночь хуйни во снах.
Мне два сна разных снилось.
До 2:00 ночи, и потом до 04:00.
Но в двух случаях меня убивали.
В первом ножиком закоцали, во втором забили просто нахуй.

Все-таки я знайшов сили в собі скількі часу не вживаю всерівно бачу лампочку то таке відчуття шо солі покурив....ото воно продумано зітро..китайці ще ті спеціалісти
Ты не представляешь какое тягло у Кекса на службе.
Повідомлення об'єднано автоматично:

Это потому что ты меня с собой во сны не взял. Я я их бы раскидала как бешеная псина 😁😁😁

Мені цілу ніч снилося що проспав мінутку

Та пиздец, я бля крикнуть хотел го нихуя не получилось. Залез на забор, а он мне давай пальцы отгрызать. И ничего сделать не мог.

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу