Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$
У тебя не хватило ума понять смысл сообщений, ты перешель на оскорбления и теперь будешь что-то ныть про "образливо висловлюватися"?)) У тебя айкью огурчика маринованого, я посмотрю. Хотя характеристика Шоеку в твой адрес полнее)
У тебя не хватило ума понять смысл сообщений, ты перешель на оскорбления и теперь будешь что-то ныть про "образливо висловлюватися"?)) У тебя айкью огурчика маринованого, я посмотрю. Хотя характеристика Шоеку в твой адрес полнее)
Ну давай, і надалі, сприймай думку інших ( які, звісно ж, пишуть про інших, судячи по собі) як аксіому, бо своєї, мабуть, нема.....мабуть думати просто нема чим..
Можеш знову, ще раз, відняти репутацію, якщо це тебе тішить..
Грайся))
Може і дограєшся)))
На цьому розмову з тобою вважаю закінченою.
не очікував від тебе таких слів, бро, я називаюся на честь Зенона Кітійського, ти на честь Марка з альбому Оксімірона, про які "думати" ти пишеш, чіназес Йди почитай Гаррі Поттер і Методи Раціональности.
Піду травичку потрогаю та повітрям подихаю, а вам раджу:
* або вигравайте вже давайте поки ніхто свідомість не втратив;
* або го вже до 30к, та не будемо рахуватися з втратами особового складу));