Добрый вечер господин режиссер очень рады вас видеть![]()
все такPentaGramma
Це все лірика, давно відомо ніхто в космос не літавРадуга земного тяготения в контексте параболической траектории ракеты Фау-2 — красивый и метафорический образ, который иногда используется для описания баллистической дуги ракеты, когда она уходит в верхние слои атмосферы и падает обратно на Землю по "изогнутой" траектории, созданной гравитацией.
Я теж так думаюЦе все лірика, давно відомо ніхто в космос не літав
Назви хоть дві країни які відмовились від 5G.. Прогрес не стоїть на місці.багато країн чомусь відмовились від 5 G я взагалі проти цифовизації не просто так вони роблять все щоб купляли нові телефони з підтримкою 5G
да давно известно что верхние слои атмосферы это не космосЦе все лірика, давно відомо ніхто в космос не літав
Ото прославиласьТам твоя любимая актриса сегодня выступала видел?
Как вам?
labrc.name
На прегабаліні далеко не залетишЦе все лірика, давно відомо ніхто в космос не літав
Не назовёт (((Назви хоть дві країни які відмовились від 5G.
Саме двіжовий часЩо ж ви у і не спите, як сказав Zeno я не дам вам виграти
Ніхто в космос не літав обман людствада давно известно что верхние слои атмосферы это не космос
А ГДЕ РИТАЛИН ВЗЯЯЯЯЯЯЯЯТЬНа прегабаліні далеко не залетиш
В сраку сусідуНа прегабаліні далеко не залетиш
доказательной базы, конечно, мы не увидимНіхто в космос не літав обман людства
Зерно сказав а не даєш виграти ти))Що ж ви у і не спите, як сказав Zeno я не дам вам виграти
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.