• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ
  • ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

• Маркетплейс в Telegram:🚪DOORS

В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Я дві пропустив, як і обіцяв першу виграла Полі другу Армагедон, все як книжка пише сьогодні два раза провісів))) по 15....то для себе рахую як перемога я виграв)))
Ну ти для себе норм підрахуй замутив як завше) вітаю! Але фінальне слово все таки за Darkseid

Ну ти для себе норм підрахуй замутив як завше) вітаю! Але фінальне слово все таки за Darkseid
Не зрозумів, як підмутив, ти про, що я давно вже немутив, вчора самогон пив) то ще не мутив нічого, до підписання миру ніяких муток)

пишем

та да

Ура

На секте уже того дорса реклама

Слишком стар для этой хуйни

фух сука добил свою топку приз 1 выходной еду домой

Не зрозумів, як підмутив, ти про, що я давно вже немутив, вчора самогон пив) то ще не мутив нічого, до підписання миру ніяких муток)
Я про те що ти вже рахуєш для себе перемогу хоча її ще потрібно підтвердити)

Гатим

Помаленечку

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу